Düzce Sakarya ve Konya yobazlıkta yarışırlar. Not: Düzceliyim |
Düzcede irticaci saldirganlar mc donaldsda yemek yiyenleri azarlayip hakaretler yagdirdi ! (2. sayfa)
-
-
Güçleri kendi halinde yemek yiyip kahve içenlere yetiyor işte,bu kadar bağırıp çağırmaya güçleri var madem niye aylardır gazze'ye gitmiyorlar acaba
-
Düzce ve sakaya niye öyle ? Oraya cokmu göc oldu ?
-
Türkiye’nin en yobaz şehri s*karya’nın komşusunda sıradan bir gün. Sakarya-düzce-kocaeli bermuda şeytan üçgenidir ve yobazlıkta bir numaradır sakın ha konya ile karıştırmayın çünkü bunlar sadece yobaz değil aynı zamanda silahlı mafya.
Türkiye yobazlık sıralaması
1-sakarya
2-düzce
3-kocaeli
4-urfa
5-yozgat
6-konya
Bu şekilde gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonlu Maden Suyu -- 7 Ağustos 2024; 12:0:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sebep çok. Göç yolu üzerinde olduğu için göç de fazla tabi. Halkı cahil, kural tanımaz, bağnaz, tarikatlar cirit atıyor.
80 millet var derler Düzce için. Zamanında Süleyman Demirel seçim anketini özellikle Düzce'den istermiş ki o zaman Düzce Bolu'ya bağlı bir ilçeydi. 99 depremi sonrasında hızlı kalkınsın diye il yapıldı.
Ben de geç farkettim bu kadar yobaz olduğunu. Baba emekli olana kadar Düzce'ye yazdan yaza gelirdik gurbetçi gibi. O zamanlar güzel geliyordu. Ne zaman taşındık yerleştik o zaman farkettim yobazlığı.
Benim gözümde eğitilemez, vazgeçilmiş bölgedir Düzce.
-
daha komedisi buraki mcdonalds şirketini suud arapları satın aldı.
-
Gidip ABD üssü önünde eylem yapacak halleri yok ya. Nato'dan çıkın, ABD üslerini kapatın...
Savaşın ham maddesi demir Siyonizmin ham maddesi odun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X