Şimdi Ara

Sakat Ekici Fetişistleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ekicinin oynadığı futbol zoruna gidenler nasıl kendini belli ediyo
  • Ekici çok yetenekli, sağlam bir Ekici çok fark yaratıyor bugün de görüldü ama sanki sakatlanıp birkaç ay oynamayacak diye izliyorum her pozisyonda onu..Tabi kondüsyonu düşük olduğundan tüm maçı şu anda kaldıramıyor..Eleştirip kolay sakatlanıyor dersin ama Ekici tarzı adamları beğenmeyen adam, arkadaşın dediği gibi kumaştan anlamıyordur o kesin..Sinsinin alıştırdığı vasat futbolculardan ötürü artık estetik anlayışı kalmamış vasat-severler Ekici gibi adamları beğenemezler..Bugün izlerken senelerden sonra ilk defa 1 maçta ''keşke Alex olsa da kilidi açsa'' diye düşünmeme gerek olmadı..Sanırım 3 seneden sonra falan frikikten gol attık..
  • Rising_Sun kullanıcısına yanıt
    3 seneden sonra mı? sen fenerbahçenin maçlarını pek takip etmiyorsun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

3 seneden sonra mı? sen fenerbahçenin maçlarını pek takip etmiyorsun gibi.
    Son 2-3 frikik golümüzü kim ne zaman attı sahiden? Düşünürken başıma ağrı girdi
  • Rising_Sun kullanıcısına yanıt
    youtube da var gibi geldi bana. ben de senden sonra girip baktım, pşması lazım dediydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Son 2-3 frikik golümüzü kim ne zaman attı sahiden? Düşünürken başıma ağrı girdi

Alıntıları Göster
    Harbi ezbere konuşup da saçmalamayın rica ediyorum. Valbuena atmadı mı kaç defa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Harbi ezbere konuşup da saçmalamayın rica ediyorum. Valbuena atmadı mı kaç defa?

Alıntıları Göster
    Valbuena'nın Cagliari hazırlık maçı harici frikik golünü bulamadım..Eğer yoksa sanırım son golü Nani ya da Van Persie atmış, vasata ne kadar alışmışız ya, son 3 senede max 2-3 golümüz var..
  • quote:

Valbuena'nın Cagliari hazırlık maçı harici frikik golünü bulamadım..Eğer yoksa sanırım son golü Nani ya da Van Persie atmış, vasata ne kadar alışmışız ya, son 3 senede max 2-3 golümüz var..

Alıntıları Göster
    Şşş çaktırma ben de fail oldum harbi 1 tane golü varmış herifin. Ama o kadar çok frikik kullandı ki sanki baya atmıştı geçen sene diye aklımda kalmış.

• Bu adam oldukça uzun süredir sakattı ersun hoca ile sağlam bir kondisyona sahip olur işte o zaman gerçek ekici'yi görürüz.
  • Ruhsuzlara yazdığım mesajlar yüzünden ceza yemiştim . Şimdi buradayım. Buyrun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buna iki tane daha ekle sen. biri gs' den öbürü de bjk' den. yalana' da tenekeyi bağlamıştık lakin arkasından çıkan gürültüyü duyamadı o da.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Giuliano atmıştı kupa maçında. Başka da hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.