Şimdi Ara

SAKIN AMA SAKIN İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAZMAYIN!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapraam adam şimdi yazınca 4 yıl sonra mezun olacak 4 yıl sonrasını nerden bilebilirsin dolar bir anda yükseldi diye inşaat batmaz rahat ol

Not:İnşaat yazmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    ham madde artınca değil, ham madde fiyatları artınca inşaat sektöründe ufak müteahhitler batıyor kendi akrabalarımdan görüyorum kardeşim amcam sırf demir fiyatının kura bağlı olması yüzünden 100 bin tl zarar etti. burada yol göstermeye yardımcı olmaya çalışıyorum hiç kimseye yalan yanlış bilgiler vermek istemiyorum. insanların belkide ömür boyu yapacakları iş olacak bu. tercih dönemi kolay bir dönem değil. ekşi sözlükte olsun. akrabalarımla olsun yüzlerce inşaat mühendisi ile konuştum. bu işin geleceği çok tehlikeli bir yere gidiyor.daha iki gün önce bu bölümü yazmayı ben düşünüyordum ama 2 gün içindeki ülkenin durumu gösteriyor ki 4 yıl sonra bu ülkede inşaat mühendisinin iş bulması zor olacak.
  • Hocam yanlışınız var gelişmekte olan bir ülke için fabrika kurulması lazım bunun için inşaat mühendisi şart ülke içi ve dışına oldukça sefer düzenlendiği için havalimanları ve otoyollar şart keza aynı şekilde onlar içinde inşaat mühendisi lazım en basit bir şekilde nüfus olarak genişleyen bir ülkeyiz bunun için konut yapımı şart il merkezleri büyükşehirlerde dolduğu için şehirlerin çevrelerine küçük konutlanmalar yapılıyor bunun için de yine yol şart anlayacağınız inşaat mühendisine her zaman her ülkenin ihtiyacı vardır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lecørbusier kullanıcısına yanıt
    canım benim hayallerimi farklı bi şekilde de gerçekleştirebilme ihtimalim var. piyasa bu durumdayken bu kadar rahat gerçekleştirebileceğimi de düşünmüyorum inşaat yazsaydım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.