Şimdi Ara

Sakın Ola Arzum'dan Bir Şey Almayın! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oasisngn

hafiften hortlatayim konuyu cunku bir arkadas turk mali demis arzum icin.
    made in RPC yazisina dikkat etmemis sanirim, RPC istanbulun bir ilcesi degil. Republic of China adinda Asya'da bir ulke. Sikayetvar.com a bakarsaniz zaten 3 kurusluk urunler icin musterilerini nasil madur ettigini gorursunuz bu yurt disindan kalitesiz urun getirip sonra da satis sonrasi destek vermeyen sirketin. ben kendi adima uzun suren sinir harplerinden sonra evde onceden aldigim arzum urunleri bozulursa ya kendim tamir ediyorum ya da tamir edilecek gibi degilse copu boyluyor. internetten cin sitelerinden (alibaba, dealextreme mesela) urun alin daha iyi cunku turk mali degil bu urunler 1. ikincisi kar marjini vs koyup , satis sonrasi destek sozu verip destek vermeyen bir firma iki. bilin ki bozulursa yipranacaksaniz, evde emekli biri varsa servisle, musteri hizmetleri ve tuketici mahkemeleri ile ugrasabiliyorsa elbette eninde sonunda hakkinizi alirsiniz, hukuk ulkesi burasi ama zaten 40 TL 50 TL diyerek o kadar cok lanet okuyarak bozuk urunun pesini birakan var ki o yuzden tercihen almayin. yipranmayin.

rpc değil prc(people's republic of china) olacak ayrıca asyada bir ülke dediğiniz yer direk çin halk cumhuriyetidir, yani bildiğimiz ÇİN... bir malın orada üretiliyor olması oranın malı olduğu anlamına gelmez bir çok büyük marka çinde üretiyor malını ya da benzeri ülkelerde önemli olan parçaların malzemenin kalitesidir istediği takdirde daha fazla para vererek çin' de de çok kaliteli bir şekilde ürettirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METAL -- 15 Haziran 2011; 13:42:38 >

• evet PRC. typo yapmisim pardon. bahsi gecen asyadaki bir ulke'nin cin oldugunu biliyorum elbette :P bkz: tecahul-i arifane sanati

bir cok firma cinde urettirdigi dogru. ama hangi malzeme kullandigi da onemli.

once bir
    http://groups.yahoo.com/group/thebes_engineers/message/2871
    adresine bakin isterseniz, bence kalitesiz urun cikmasinin ya da arzum urunlerinin cabuk bozulmasinin nedeni bu resimdeki parcalarin kullanilmasi ( maliyeti dusurmek icin) olamaz mi?
    sonra sikayetvara bir bakiniz:
    http://www.sikayetvar.com/arama/?typex=1&q=arzum&x=0

onu da gectik. 45 gun oldu arzumdan aldigim urunu servise vereli, musteri hizmetlerini ariyorum, ilk defa basvurmusum gibi davraniliyor.
    x sene birebir degistirme garantisi olan urun almanin rahatligi olmasin uzerinizde arzum alirsaniz, serviste yipranmayi goze alin.
    E bu urunler cinde uretiliyorsa ve turkiye de teknik destegi olmayacaksa ben neden TRden aliyorum, neden x liraya yurt disindan getirtip bozuldugunda cope atip kurtulabildigim urun yerine hizmet vermeyen bir musteri hizmetleri ile sinir harbi yasiyorum paramla? neyse onerim turk firmasi diye aldanmayin. bir urun almadan evvel sikayetvar'a ve forumlara bakin ki o urunde kronik sorunlar olabilir, bosu bosuna madur olmayin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.