Şimdi Ara

SAKİN OLUN !! EDEBİYATA KOLAY DİYEN TROLLER KAÇ KİTAP OKUMUŞ HAYATINDA ! !!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADAMLAR HAYATINDA KİTAP OKUMAMIŞ GELMİŞ EDEBİYAT ŞÖYLE EDEBİYAT BÖYLE DİYOR ARKADAŞLAR MERAK ETMEYİN EDEBİYAT CUMHURİYET DÖNEMİ HAKKINI VERMİŞLER .PUANLAR DÜŞECEKTİR COGRAFYA KOLAYDI AMA EDEBİYAT BİLGİ YORUM BİRİKİM HERŞEYİ İSTEYEN BİR SINAVDI !

• Bence zordu edebiyat sayısalım ben hepsini işaretledim ama salladım baya bence takmayın sayısalları
  • en azından bir sayısalcı olarak her şeydeki şeyin ayrı yazıldığını biliyorum
  • Kendinizi kandırmayın sınav oldukça basitti. Genel kültürle 70 net garantiydi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aromaliosuruk

en azından bir sayısalcı olarak her şeydeki şeyin ayrı yazıldığını biliyorum
    kendinizi kandırmayın tm için puanlar yükselecek. böyle kolay paragraf soruları görmedim hayatımda. hepsi anlaşılırdı.
  • Sınavda yapamayan yazıyor :D
  • Gençler kitap okumak için tm olmaya gerek yok. Tamam edebi kitaplar okumuyorum ama gayet okuyorum yani. Diğer arkadaşlar da öyledir muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureWhite

Kendinizi kandırmayın sınav oldukça basitti. Genel kültürle 70 net garantiydi zaten.
    ŞUAN SİNİRDEN NE YAZDIGIMA DİKKAT BİLE ETMİYORUM ANKARA DA İLİNİ TEMSİL EDEN MAKALE ÖGRENCİ YAZARINI Bİ ARAŞTIR SEN DAHA ORTAOKULDA BİLGİSAYAR OYUNU OYNARKEN BEN KLASİK OKUYORDUM SINAV ZORDU BEN 52 NET BEKLİYORUM AMA SINAV ZORDU BENİM YAPAMADIGIM ANLAMINA GELMEZ SINAVDAN SONRA TM SIRALAMANI YAZ İLK 5 K DAYIM TROL SENİ
  • Valla cumhuriyet sorulari boru gbiydi kimse kusura bkmasn kolay diyenler halt etmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif1453

ŞUAN SİNİRDEN NE YAZDIGIMA DİKKAT BİLE ETMİYORUM ANKARA DA İLİNİ TEMSİL EDEN MAKALE ÖGRENCİ YAZARINI Bİ ARAŞTIR SEN DAHA ORTAOKULDA BİLGİSAYAR OYUNU OYNARKEN BEN KLASİK OKUYORDUM SINAV ZORDU BEN 52 NET BEKLİYORUM AMA SINAV ZORDU BENİM YAPAMADIGIM ANLAMINA GELMEZ SINAVDAN SONRA TM SIRALAMANI YAZ İLK 5 K DAYIM TROL SENİ

Caps Lock açık kalmış kardeş
  • Kendinizi kandirmayin sinav kolaydi mfyim ama fen sinavim kotuydu edebiyat bayagi iyi gecti tmden tercih yapicam sanirim. Bu yil tmden tercih yapan sayisallar cok olur puanlar kesin articak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

quote:

Ankara'da herkes böyle. Bknz: Melih Gökçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

quote:

Ankara'da herkes böyle. Bknz: Melih Gökçek

Alıntıları Göster
    Cumhuriyet zor olabilir calışmadıgım için bilmiyorum ama geri kalnı hep çok üstünde durulan konulardı bence kolaydı cumhuriyet dısında

• İlk 35 soru cidden kolaydi gerisini bilemeyecegim
    Coğrafyaya zaten zor diyen yok heralde
  • Sinav kolaydi cidden, sayisallar hic kitap okumuyor mu saniyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Sinav kolaydi cidden, sayisallar hic kitap okumuyor mu saniyorsun
    ya arkadaşlar benim ömrüm edebiyatla geçmiş çözdügünüz 9 lu fem denemesiyle gelip burda konuşuyorsunuz ben gençligimi verdim edebiyata 52 net netim var eminim ben zaten yaptım ben normal olarak şu troller ve sayısalcılardan nefret ediyorum ondan dolayı biraz olsun genel bakarak insanları bilgilendirmek istiyorum konuyu oraya buraya çekmeyin sayısalcılarda hukukmu seçiyor psikolojimi seçiyor görürüm ben onları mahkemede dut yemiş bülbül gibi iki kelimeyi bir araya getiremicekler neyse troller ölsün yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akif1453 -- 22 Haziran 2014; 12:59:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Sinav kolaydi cidden, sayisallar hic kitap okumuyor mu saniyorsun
    sınav çok kolaydı tmci arkadaşımada sordum oda kolay dedi yapamamışsın gelip burda kendini avutuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: chief53

sınav çok kolaydı tmci arkadaşımada sordum oda kolay dedi yapamamışsın gelip burda kendini avutuyosun

Alıntıları Göster
    bi sınavdan sonra sıralamanı ve edebiyat netini ss atta görelim .o emin oldugunuz sorularla avunun siz
  • quote:

ya arkadaşlar benim ömrüm edebiyatla geçmiş çözdügünüz 9 lu fem denemesiyle gelip burda konuşuyorsunuz ben gençligimi verdim edebiyata 52 net netim var eminim ben zaten yaptım ben normal olarak şu troller ve sayısalcılardan nefret ediyorum ondan dolayı biraz olsun genel bakarak insanları bilgilendirmek istiyorum konuyu oraya buraya çekmeyin sayısalcılarda hukukmu seçiyor psikolojimi seçiyor görürüm ben onları mahkemede dut yemiş bülbül gibi iki kelimeyi bir araya getiremicekler neyse troller ölsün yeter

Bu sınavı yapmak için kitap okumaya gerek yok sayısalcıyım ygs 5k hayatım boyunca hiç kitap okumadım tüm soruları işaretledim üstüne baya süre arttı 75 üstü muhtemelen gelir 70 üstü banko

• Ygs turkce bile daha zordu cok basitti sinav bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.