Şimdi Ara

Salamı Bile Pişiriyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Demek sorunluymuşsun. :devil
  • bence sen sorunlu değilsin direkmen manyaksın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: grimser


    quote:

    Loading




    Loading sana + 2milyon

    ne 2 milyon

    salça ile pişirmeyi bi deneyin benden söylemesi... bende askerde alıştım... hep yapmıyorum ama çok süper oluyo... yanında çay bide



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 7 Şubat 2008; 1:35:17 >




  • Salam pişirilmeden de yenir bişi olacağını zannetmiyorum ama hindi eti falan oluyo bunların içindew kuş gribi falan insan tırsıyo ... eğer pişirip de yiyebilirim derseniz öyle yemek daha iyi ... ama ben çiğ seviyorum ..
  • açsam paketiyle de yerim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kamilinsan

    ben salam sucuk sosis çiğ çiğ götürüyorum


    salam sosis neyse ama sucuğu çiğ yersen ilerde bağırsak kurdu ile cedelleşmek zorunda kalabilirsin. yaz bi kenara, Tolga kardeşim demişti dersin


    Edit: İmla Hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_misirci -- 7 Şubat 2008; 6:35:05 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lo@ding

    quote:

    Orjinalden alıntı: grimser


    quote:

    Loading




    Loading sana + 2milyon

    ne 2 milyon

    salça ile pişirmeyi bi deneyin benden söylemesi... bende askerde alıştım... hep yapmıyorum ama çok süper oluyo... yanında çay bide

    salça, sosis, bi tutam şeker biraz tuz az da su isteğe göre pul biber tavsiye ederim. :) bende askeriyede öğrenmiştim. aklıma geldi ben yapıyım bari :D




  • Özellikle Yeşil Sebzeleri yani genellikle topraktan çıkanları mutlak surette sirkeye basmak gerekir hijyen açısından aksi takdirde bu yeşilliklerdeki mikroplarla ilgili bildiğim bir hikaye var duymak dahi istemezsiniz
  • Canın nasıl istiyorsa öle yap bunu sorman gereksiz. Kasma kendini rahat bırak
  • takıntılı değilsin ağızının tadını biliyon şalçalı salam tarifi ararken buraya geldim bende çok severim
  • Salçalı salam tarifimi o.O
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasincmr

    takıntılı değilsin ağızının tadını biliyon şalçalı salam tarifi ararken buraya geldim bende çok severim

    tarihe bak tarihe
  • Hiçbir et türü yiyecekleri pişirmeden yemeyin bağırsaklarda kurt olur onlarda sizi yemeye başlar. :)
  • salamı bnde pişirip yiyorum süper oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.