2 hafta kadar önce Salcano city sport 50 satın almıştım. Ürünü hep şehir içerisinde işe gidip gelmek için kullandım, dün işten dönerken amontisörleri açıp kapamamı sağlayan kapağın yerinde olmadığını fark ettim. Kapak yolda giderken çıkıp düşmüş.
Salcano'yu aradığımda bu durumun garanti kapsamına girmediğini, yalnızca kapak temin edilemeyeceğini ve maşanın değişmesi gerektiğini söylediler.
Bu durumda hakkımı nasıl arayabilirim? Bu kapağı bir yerden temin etme imkanım olabilir mi?
Kapak aynı zamanda anahtar görevi gördüğünden amontisörleri şuanda kullanamıyorum. Şehir kullanımına uygun olduğu için aldığım ürün 2 hafta içerisinde aslında uygun olmadığını gösterdi ve salcano kesinlikle satış sonrası destek sağlamıyor.
bende hemen hemen aynı bisikleti kullanıyorum. Fakat o dediğiniz parça nasıl çıkmış anlamadım üzerindeki (maşa suntour nex markadır ve gayet sağlam bir üründür) üzerine vurup kırmak lazım tahminimce, geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum olayı belki biraz daha tatlı ve açık bir şekilde anlatırsanız yardımcı olacaklarını sanıyorum. Birde suntour maşaların yedek parçaları var diye biliyorum ama ülkemizde varmı bilmiyorum. Sizin için tek iyi haber bu tip maşaların çok çok pahalı olmaması (80-100 TL arası diye biliyorum). Umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür, İYİ pedallar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme