Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Salcano City Sport 10 HD (Satılık 27 Vites Bisiklet) Satın Al 3 Şubat 2017 02:47 1 1 Salcano City Sport 10 HD (Satılık 27 Vites Bisiklet) - 2015'te aldığım, az kullandığım, sıfırdan farksız, faturalı ve garantili Salcano City Sport 10 HD bisikletimi yol bisikletine geçeceğim için satıyorum. - Aluminyum kadro, full Shimano set, kilitlenebilen amortisör, hidrolik disk fren, Continental lastikler. - Arka janta 2 hafta önce yeni, orijinal iç ve dış lastik taktırdım. Sırf bunun için 125 tl verdim. - Yalnızca oturduğum site içinde kullanıyorum. Ayda 1-2 kez de bisikleti sahile götürüp bisiklet yolunda kullanıyorum. Trafikte, arazilerde, bozuk yollarda vs. bir kez dahi kullanılmadı. - Bisikleti kullanmadığım zamanlarda garaja koyuyorum, yağmura çamura vs. maruz kalmadı dolayısıyla hiçbir zaman. - Bisikletin orijinal selesini fazla rahat bulmadığım için daha rahat ve konforlu bir sele ile değiştirmiştim ilk aldığımda bisikleti. -Yanında verilecek aksesuarlar: Fener, zil, suluk, bisiklet çadırı ve hiç kullanmadığım jel sele kılıfı. -Garanti 25 nisan 2017'ye kadar devam ediyor. -Bisikletin tüm bakımları geçen hafta salcano yetkili bayisinde yapıldı. *Takas yalnızca faturalı, kondisyonu iyi, en az city sport 10 ayarında bir yol bisikleti ile yapabilirim. *İletişim bilgileri için pm atın lütfen. Salcano City Sport 10 HD Şehir ve Gezi/Tur Bisikleti KADRO: Hydroformed Tubes Alüminyum Kadro MAŞA: Suntour NEX HLO Kilitli Maşa ARKA VİTES: Shimano SL-M390 / RD-M370 Altus 27 vites ORTA GÖBEK: Chin Haur CH51 AYNA VE KOL: Shimano FC-T3010 48t/36t/26t krank takımı FREN TAKIMI: Shimano M355 hidrolik disk fren sistemi VİTES KOLU: Shimano ACERA SL-M3000 RUBLE: Shimano CS-HG300 34t/11t kaset ÖN DEĞİŞTİRİCİ: Shimano FD-TX51 GİDON: Zoom alüminyum gidon BOĞAZ: Zoom TDS-C297 alüminyum boğaz FURÇ TAKIMI: Chin Haur CH-9280TBW TEKER SETİ: Continental Country Plus reflektörlü lastik Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Rollerblade Paten Tekerlek Seti (84mm 84a) Salcano City Sport 10 HD (Satılık 27 Vites Bisiklet) Satılık Steelseries Experience i-2 (icemat) Satılık Razer Goliathus Dragon Age II Edition