Şimdi Ara

SALCANO IGMAN 26 MTB Mİ, WHİSTLE MİWOK 1164d Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bisiklet almayı düşünüyorum. Bütçem biraz kısıtlı olduğu için sıfır olup kalitesi ve özelliği düşük bisiklet almaktansa ikinci el temiz ve kaliteli bisiklet almaya karar verdim. İkinci el bisikletleri araştırırken de bu iki bisiklet arasında kaldım.

Birisi salcano ıgman 26 mtb, diğeri ise whistle miwok 1164d.

Detaylı özelliklerini pek bilmiyorum ama ikisi de ön amörtisörlü, ön-arka hidrolik disk fren, aliminyum kadro vs. Birisi 500 diğerinin fiyatı da 550 lira yani arada 50 lira fark var. Sizce hangisini tercih etmeliyim.

Birde salcano nun kadro boyu 17, 17.5 inç, diğerininse 20,21.5 inç. Benim boyum da 179 :) Sizce kadro boyları kullanımda çok fark yaratır mı yoksa her ikisini de rahatlıkla kullanabilir miyim?

Veya da bu rakamları aşmadan daha iyisini bulabileceğim bir marka ve model öneriniz var mıdır?
    Bisiklet konusunda tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

• Kaç model bunlar hocam ? Ona göre bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • detay verir misin biraz hangi igman özellikleri falan yazarsan daha iyi olur. benim bildiğim igmanda deore var ve 500 çok iyi deore için
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Kaç model bunlar hocam ? Ona göre bakalım.

Salcano 2013 model diğerini ise bilmiyorum.
  • İlginiz için öncelikle çok sağolun. Detaylı özellikler yazmamışlar ve tam kendileri de bilmiyor. salcano ıgman 26 mtb 2013 model, diğerini ise bilmiyorum.

• İlanları paylaştım sizce hangisi lütfen yardım edin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlanları paylaştım sizce hangisi lütfen yardım edin :)
  • Hocam cok fazla fark yok bence ama asıl kadro boyları farklı, boyunuza gore almanızı oneririm

SALCANO IGMAN 26 MTB Mİ, WHİSTLE MİWOK 1164d Mİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopernik -- 14 Eylül 2015; 23:46:24 >
  • Boyum 1.79 sanırım salcano ıgman daha uygun bu yönden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.