Şimdi Ara

Salcano NG750, Kron XC150, Carraro Force 310, Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Salcano NG650
    Kron XC150
    Carraro Force 310

Arkadaşlar bisiklete yeni başlıyor sayılırım, bisikletten çok fazla birşey beklemiyorum, yani hergun kullanacak degilim, haftasonları sadece, genelde arazide kullanacagim. Yani basit birsey olsun ama uzun süre idare etsin beni istiyorum. Dolayısı ile araştırmalarım sonucu bu modeller arasında kaldım. salcano ng750 500tl, digerlerini 600-650tl ye buldum. Hepsi V fren tabi ki, yeterli. Hangisini önerirsiniz?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopernik -- 12 Eylül 2015; 14:29:05 >

• Ben de merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif olan tercih edilebilir.
  • hem yeni başlıyor hemde para vermek istemiyorsan ikinci el bişey al emin ol daha iyi olur. touney vites attırıcı olanları pek tavsiye etmem en azından acera donanım falan olsun yada x4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatol

hem yeni başlıyor hemde para vermek istemiyorsan ikinci el bişey al emin ol daha iyi olur. touney vites attırıcı olanları pek tavsiye etmem en azından acera donanım falan olsun yada x4.

Aslında benim de aklımın köşesinde ikinci el almak var ama uygun olanını yakalamak gerekiyor, ve zaman ayırmak, beklemek, bulmak :) İstenilen model istenilen fiyata bulunamıyor her zaman. Ve de zaman geçiyor, kış gelecek :) Ama derseniz ki şu model şu fiyata çok uygun şurada satılıyor, o zaman bakabilirim :)

Bu modellerin ağırlıklarını bulamadım, genelde ağırlık yazmıyor özelliklerde, acaba ben mi cok onemsiyorum agirligi.
  •  Salcano NG750, Kron XC150, Carraro Force 310, Hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopernik -- 13 Eylül 2015; 12:22:56 >
  • salcano ng 750 aldım yaklaşık 15 gün oldu. benim alma amacım zayıflamak.hergün sürmek için aldım.acemiyim.aldığım disk fren 27.5 jant. başka özelliklerini bilmiyorum . genel olarak memnunum. selesi acıtıyordu geniş sele ile değiştirdim. ağırlığı beni zorlamadı. başka bir sorunum olmadı. iyi günler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carraro Sportive 230 Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Kron xc 250 bakımı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.