Şimdi Ara

Saldırgan Polis (resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gangsta5959

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

quote:

Bir halt bile olmayacak, boşuna yüzünüz gülmesin. İki gün sonra yine kaldığınız yerden düşmanlığa devam edeceksiniz

Benim yüzüm neden gülsün böyle bir olaydan sonra?
    Oğlum siz insanları salak yerine koymaya utanmıyor musunuz? Bu olay küçük bir olay değil, öldürenin polis olduğu ortaya çıktıktan sonra açıklaması kolay olmaz.
    Ben ağır derecede milliyetçi bir insanım, bana düşmanlığa devam felan dersen senin o olmayan aklını yerinden alırım.
    Devletine düşman olan senin gibi kör, sağır insan bozuntuları.

Pilav dağıtın pilav Bu arada senin akıl var da ne işe yarıyor. Böylesine basit bir provokasyon ile savaş çıkacağını mı düşünüyorsun veya işlerin zora koşacağını. Tekrar diyorum bir halt olmayacak. O zaman kimin akılsız olduğunu görürsün. Umarım azıcık seviyeni bilip adam gibi konuşursun ondan sonra. Olmayan aklımı alacakmış, la git celeron işlemci taktır o kafaya olayları anlaman bir kaç yıl sürer ama en azından anlayabilirsin o zamam. Hadi işinize bakın

Kardeşim hayatım boyunca Feto dedim adamlara, sizin gibiler hoca efendi hazretleri felan diye sayıklıyordu. Dershanelerine giden arkadaşlarıma gitmeyin dedim bunların kanı bozuk dedim.
    O kadar çağırdılar içlerine girmedim ama ben fetocu oldum yani.
    Ben savaş çıkacağını felan düşündüğümü yazdım mı öyle birşey yazıyor mu? Olay basit bir provokasyon değil ayrıca Rusya Ankara Büyükelçisi öldürüldü farkında değilsiniz galiba ve öldüren bir devlet memuru.
    Ayrıca bütün fetocuları tak diye bulup içeri atanlar bu adamı bulup atamadı mı? Bu adam da gitti ben fetocuyum bari şu büyükelçiyi öldüreyim mi dedi.
    Cidden akıl sağlığınızdan şüphe ediyorum.

Zaten fetöcülerin kimliğinin din hanesinde fetöcü yazıyor. Bu adamlar şuan chp nin içine bile sızmış siz neyden bahsediyorsunuz
    Bu arada fetö için o kadar laf söylerken muhafazakar kesimin öfkesine de odun taşıdılar yıllarca fetö konusunda akp kadar muhafazakar kısmı dışlayan chp de suçludur. İnsanlar dinlerini rahatça yaşasaydı kim gidip bu fetö denilen şerefsizlere destek çıkardı?

he chp suçlu naylon çorabına soktumu şakirtlerini dışladık keşke kafasını gözünü patlatsaydık klasik fetöye bulaşmış üç buçuk atan akboy kendini aklama psikolojisiyle herkesi fetöcü ilan etti

Neyse yazdığım yazıya üzüldüm boşa vakit harcamışım

fetöyle bağlantısı var ya tutuşuk bak hemen nası kısa kesiyo olm işim gücüm olmasa savcılığa suç duyurusunda buluncam şurdaki akboylar hakkında 4 sene önceki mesajlarına bakılsa şurdaki trollerin %99 fetöcü oldukları ortaya çıkar belki fişlenirsinizde kamuda falan işe giremezsiniz bi ümit

Sen nasıl vatan seversin, ülken için iki dakikanı ayıramıyor musun? Dikkat et beni tıkmaya çalışırken iftiradan sen girme içeri. Malum şikayetler sırasında artık kimlik bilgisi de isteniyor. Buyur et
    Ben kendimi biliyorum ama bakalım sen ne kadar biliyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• He amk he. Yine chp suçlu çıkacak. İzleyin ve görün.
  •  Saldırgan Polis (resimli)

Saldırgan Polis (resimli)

AKP nin yalaka yandaş medyası hemen siyasal İslamcılari ve Erdoğanı korumaya başladı. Adamın adı Vs bile belli değilken.

Yarın birgün gökten taş düşerse Feto yaptı diyecekler.

• Katiksiz i.melih gokcek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok derinlere inilerek araştırılmasına gerek yok.
    bu suikasti yapan polis memuru kimin torpiliyle, kimin listesinden polis okuluna girmiş onu bulun.

inanın çok fazla aramayacaksınız.
  • Bu polis doğuda sivil Kürt batıda solcu Türk öldürseydi kahraman ilan edilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Vuran islamcı köpek gebermiş.

Keske bu kafadakilerin hepsi geberse.

Ve keske bu srefsizi oldurmek yerine yaralayip, sorgulamasi icin rusyaya verilebilseydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu herif elçiyi öldürdü , herifi polis öldürdü . tıpkı kennedy suikasti gibi ortada konuşturcak biri kalmadı . geçmiş olsun
  • Tom Marvolo Riddle Burnu kullanıcısına yanıt
    Hocam uzme kendini. Bazilari ne soylesen anlamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

bu herif elçiyi öldürdü , herifi polis öldürdü . tıpkı kennedy suikasti gibi ortada konuşturcak biri kalmadı . geçmiş olsun

bu olayı fetoşçulara bağlarlarsa şaşırmam
    kandırıldık deyip duruyorlar nedense ne istedilerde vermediler mi?
    Rus büyükelçiye 5 el ateş eden kişi Çevik Kuvvette görevli, polis memuru Mert Altıntaş olduğu belirlendi. 1994 Aydın Söke doğumlu Altıntaş çatışma sonucu ölü ele geçirildi.

işte işin kötüsü bu bir polis bunu nasıl yapar . ayrıca myo mezunu ise 2 yıl görevde olan herif nasıl koruma oluyor ??

iş birine yıkılacak ama kesin olan şu ki rusya ile ilişkileri bozma adına

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

AKP nin yalaka yandaş medyası hemen siyasal İslamcılari ve Erdoğanı korumaya başladı. Adamın adı Vs bile belli değilken.

Yarın birgün gökten taş düşerse Feto yaptı diyecekler.

hayırdır, şimdi polisin fetöcü olması sana neden batıyor

• Batan batan yok Ak koyun....

Sorun adamın kimliği belirsiz iken olayı hemen eskikocanizin üstüne yikmaniz. Herşeyi Feto üzerine atmanız sizinde Feto ve Fetocu lar gibi ruh hastası Biatci olduğunuzu gizlemez. Kaybol hadi...

• Fetöcüleri tutuklamayı bile becerememişler arada hala kalmış düşünün artık bu kadar vasıfsız bi iktidar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.