Katılıyorum dostum. Ben de gayet isteyerek ve zevkle support olarak başladım oyuna fakat gördüm ki support almak veya almamak bizim Türk serverlarında gerçekten çok fayda sağlamıyor. Takımda supportun varsa onunla uyumlu oynaman gerekiyor böyle yapmazsan rakipten zaten üstünlüğün kalmıyor kendi elinle oyunu devrediyorsun. Takım supportuna uyum sağlamazsa support ne kadar iyi oynarsa oynasın oyunu taşımakta çok zorlanır. Çünkü rakip fazla güçleniyor. Support olarak Lulu, Veigar gibi tercihler belki biraz daha denge sağlayabiliyor ama asıl support yeteneği olan Thresh, Alistar, Morgana, Bard gibi heroları diğer oyuncular takip etmez ve onlarla belli bir uyumu sağlamazsa o heroların oyuna etkisi çok azalıyor. Takım olarak gücünüz azalıyor. Ben de bu yüzden botta sürekli oynadığımdan ve adc leri az çok bildiğimden adc ye geçmeye karar verdim. En azından iyi bir adc olabilirsem yanımdaki supportla uyumum da eski bir support olmamdan dolayı üst seviyede olursa bottan takımı taşıyabiliriz diye düşünüyorum. Support olarak yoksa bir zevk alamıyorum bizim serverda.
Gelde anlat hocam bende adc ye döndüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme