Şimdi Ara

Salem / 2014 / (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende izliyorum diziyi 6 yı izlemedim henüz de öyle üzerine yazmaya değicek bi dizi değil gibi malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

bende izliyorum diziyi 6 yı izlemedim henüz de öyle üzerine yazmaya değicek bi dizi değil gibi malesef

Bende alışkanlık oldu yazmadan yapamıyorum her dizide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle giderse birakacagim bu diziyi artik heyecanli gecmiyor...

• Dizi de gerilim namına hiçbir şey yok.Asklar ve kacamaklar dizisine döndü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç,bakayım bi nasılmış
  • 1.07

Hale hala Mary'den birşeyler saklıyor sonu ne olacak göreceğiz.

Ben de şu Hale'ın karısı kıza herşeyi anlatacak sandım bir nok olduğu yok.

Vay vay vay artık küçük kızımız da büyüler yapıyor.

O kızla çocuğun yatağa çarşafla dikilmesi neydi ya öyle? o nasıl bir sistemdir?

Yalnız sırf hatunun aksanı ve sesi yeter diziyi izlemeye.Kendisi de sevişmeye doyamadı az kalsın yalan oluyordu rüyada.

Adam o kadar azdıki en az 3 tane lazım diyor:D Sonrada gidip kapıyı tekmeyle açıp Mary'nin kucağına atlaması güldürdü nedense.

Mercy kadının boğazını kesme sahnesi olmamış çok yapaydı.

O değilde rüyaya nasıl Anne de dahil oldu?

Baba witch-hunter geldi artık aksiyon görsek diyorum.

• Massachusetts varsa izlerim dedim ama

Sen Continuum'u tek başına izleyen değil misin ?
  • Kanalı uyduruk, rekor getirmesi normal, sanırım kanalın ilk dizisi
    Dizi fragmanlara göre pek iyi gelmedi.
  • 1.08
    Şimdiye kadarki en heyecanlı bölümüydü.
    Gelecek bölüm daha da heyecanlı olacak.

Increase gelince dizi de kendine geldi.

Oğlu aklı sıra gizlendiğini sandı orada

Adam nasıl dolabın orayı buldu öyle ya

O değilde arkadaş zaten yakalanmışsın öleceksin niye söylemiyorsunki cadıların ismini söylesende öleceksin söylemesende.

İyi bari Increase kızı asmadı yoksa Cotton'ın dediği gibi şeytanın işini şeytan için yapmış olacaklardı.

Mr.Sibley'e ilk başta uyuz olmuştum artık üzülüyorum adam bir türlü kurtulamadı.O kurbağayı elinde sıkıp patlatsaydı niye saldıki.

Mary niye heyecan yapıyorki mercy'nin hatunun boğazını kestiği gibi o da gidip Mr.Sibley'i öldürsün.Sanki zor iş :DBakalım ne olacak.

Anne babası hakkında ne diyecek acaba?

Ben mi?
    Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 10 Haziran 2014; 20:19:56 >

• yeni giren papaz karakteri diziye iyi bi hava kattı bence hala daha konuyu çok kısıtlı ve sıkıcı işlediklerini düşünüyorum ama en azından bi heycan oluştu artık dizide az çok
  • Kaldığım yerden devam
    1.09

Increase zaten ölü cadıyı iyi yaptı astı.Dediği gibi böylelikle iyice korku saldı.

Anne cidden çok datlu ya

Vayyyyyy bak sen Mercy'ye adam örgütlenip neler neler yapıyor....Tituba'ya yazık olur ölürse ki sanmıyorum öleceğini ama ölmezse de Mercy'nin sonu hayır değil.

Postayı koydu cadılar Mary'ye :D

Şu göl sahnesi ne kadar güzeldi ya.Sen kimsinki Increase'in korumasını geçeceksin hey yavrum hey.

Sonda adamı öldüren kızlar Mercy'nin kontrolünde miydi acaba? yoksa bilinçli mi yaptılar? Adamın kol bacak koptu.

Sonda Mary dondu kaldı şoklar içinde.

• 1.10
    OOooOoo şok resmen şok

Increase ne manyak adam öyle kendini deşiyordu herif.Bu adamda var birşeyler demedi demeyin Mary'e yan yan bakışlar falan.

Mercy'ye bak sen ne ara büyücü oldun da bir de gidip Mary'i aptal ediyorsun.

Anne'ye kızılderililer neden birşey yapmamış acaba?Adamlar Salem'dakilerden daha medeni.
    Bu arada Anne beni şaşırtmadı değil orada nasıl da babasını korudu öyle.

Cotton da azdı zaten.

Tituba ne ettin sen yahu?İşin bitti kızım senin
    Asılması imkansız bence Kaptanın sanmam yani.Mary bir büyü yapar kurtarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 8 Temmuz 2014; 10:32:58 >

• sevişme sahnelerinin konunun önüne geçtiğini anladığım gün bıraktım izlemeyi!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73

sevişme sahnelerinin konunun önüne geçtiğini anladığım gün bıraktım izlemeyi!!

Katılmıyorum,kaçıncı bölüme kadar izledin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

quote:

5
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

quote:

5

7.bölümde birisi geliyor ve oldukça heyecanlandırdı diziyi.

• 1.11

Başlamayı düşünenler varsa gerçekten bir şans verin zamanınız varsa çünkü izlenilebilir bir dizi tabi kişiden kişiye değişir o yüzden kendiniz bir bakın karar verin.

Mr.Hale söz vermesine rağmen dalaksızlık yapıyordu az kalsın elini kaldırmadı falan.

Oylamada olsun diğer sahnelerde olsun Mary'nin içi içini yedi hala deli gibi aşık captain'a,bu arada on numara rol yapıyor hatun.

Adam nasıl tükürdü öyle captain'ın ayağına yuhh yani mide özsuyunu döktü resmen.

Bu Increase tam manyak ya kızlara kaynar su atması falan iyi fikirmiş.

Cotton da aynı benim gibi düşünüyor gelip dedi ya Salem senin kim olduğunu sorgulamadı diye bence haklı bu Increase witch'lerin babası çıkacak gibi :P

Hale sonunda anlattı Anne'e witch olduğunu yalnız sonda iyi kekledi kızı sende witch sin diye.:D

Cotton da hemen Anne 'e yazdı orda öpmeye çalışmalar falan.

Ulan Mercy bir adamı indiremedin yalnız anlamadığım nokta Mary neden Mercy'i transa geçirip gidip normal görünmez olarak adamın boğazını kestirmedi?çünkü hatırlarsanız Mercy ilk cadı olduğunda bir kadını doğramıştı görünmez olarak.

John illaki kurtulacak bir şekilde ama bakalım nasıl olacak.

• Dizi 13.bölüm ile sezon finali yaptı yeni sezonda görüşmek üzere..
  • 2 Nisan'da yeni sezon başlayacak arkadaşlar.
  • ne çok dizi varmış.denk gelirsem bir bakarım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.