Şimdi Ara

Salı Gününün Kuponuna Bakmadan Geçme !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mali - Greece (U20) 1,5 Üst 1.27
    Avustralya - El Salvador (U20) 1,5 Üst 1.23

Maçlar Bu Şekilde Oynayan Kazanır Beyler..!

• Ortodoks papazı, sen oynadığın kuponu burada göster... hemen ben de oynayacağım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 25 Haziran 2013; 17:18:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

Ortodoks papazı, sen oynadığın kuponu burada göster hemen ben de oynayacağım....

Hocam senı ınandırmak zorunda değilim ben nıye kendımı yorupta sana bu maçları oynadığımı söylüyorum ? Çunku hakıkaten oynamışım demekki !
     Salı Gününün Kuponuna Bakmadan Geçme !!

• Ortodoks kullanıcısına yanıt
    Çocuk mu kandırıyorsun kuponu oynamamışsın ...oyna butonuna bas bakalım kuponu görelim....
  • milleti böyle tongaya düşürmeye çalışanlarda var demekki. blok
  • Bunlar hergün burada bir site var oradan kopyala yapıştır yapıyorlar kendisi de asla oynamaz biliyorki %90 tutmayacak .... kim olduklarını söyleyim sana addda, kasımpaşalı, mogol bir de bu Ortodoks papazı bunların bi nicki daha vardı DECCAL diye onun defteri dürüldü... Hergün neşemi buluyorum bunlarla.. Bütün nickler fake nick anlayacağın...Bir küfür etseler hemen banlatacağım..ama hakkını yemeyelim o konuda akıllı da küfür etmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 25 Haziran 2013; 17:29:25 >
  • Ortodoks kullanıcısına yanıt
    Bak Oyna Butonunu Kes Ordan Tekrar Yükle İnanacaz Sana :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.