Şimdi Ara

Salim Ünsal hocanın hesaplama sitesi ne kadar doğrudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar salimunsal.com dan netleri girip hesapladım

Türkçe: 26,25
    Sosyal: 28
    Mat: 4
    Fen: 1
    şeklinde netler ygs 3 sıralamam 115k

Lys ise
    Edb: 41
    Cog: 16,25
    Tarih: 25
    Cog: 9
    Felsefe: 15

Obp: 73

Bu netlerle 2014'e göre TS-1 de 20k dayım bu sene nolur sıralama sizce

• Arkadaşım ben bu hocanın twitter adresini takip ediyorum. Şu anda benim programımda dahil hiçbirisine güvenmeyiniz. Tamamen sürpriz olucak sıralamalar ama umutlu olun diye açıklama yapmıştı
  • Bende takip ediyorum kendisi doğru olduğunu düsünüyorum ancak foruma sormak istedim. Tabii ki kimseye güvenemeyiz sonuçlar açıklanmadan ama insaoğlu bu merak ediyor
  • Bende güveniyorum yukaridaki arkadasin dedigi gibi kendiside dedi puan hesaplama seylerine itibar etmeyin pek onlar tahmin dedi.Ama ben umutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben en kötü şekilde netlerimi hesapladım ki oluşucak sonuçtan hayal kırıklığına uğramamak için :)
  • Seva123 S kullanıcısına yanıt
    umuyorum istediğimiz olur :) sözel misin
  • salim ünsal biraz düşük hesaplıyor sanki. normalde puanza birebir ve parlak bir gelecek 27 bin hesaplarken salim ünsal 30 bin hesaplıyo. ama bilmiyorum tabi
  • eşit ağırlık. umarım :)
  • Salim Ünsal ve can agırgölü takip ediyorum. 2side onlar tamamen yanlış diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seva123

Salim Ünsal ve can agırgölü takip ediyorum. 2side onlar tamamen yanlış diyor.

geçen seneki sıralamamı tam bildiler o yüzden güveniyodum açıkçası. bide genelde 27 bin hesaplanınca umutlanmıştım
  • Umutlan ama tamamen bağlanma. Hayal kırıklığı olmasın sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.