Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Salomon Speedcross 4 Siyah Erkek Ayakkabı Satın Al 2 Eylül 2021 18:20 1 1 Salomon Speedcross 4 Siyah Erkek Ayakkabı Aşağıda adresi bulunan 42 numara ürünü salı günü 600 liradan almıştım, ancak ayağıma küçük geldi ve pazartesi iade edeceğim. İade için baktığımda fiyatının 720 liraya çıktığını gördüm. Almak isteyen, ihtiyacı olan varsa almış olduğum fiyattan vereyim, 120 liranız boşa gitmesin. Kış ayları yaklaştıkça fiyatı daha da artacak, termal astarlı kışlık bir ayakkabı. Ayakkabı sıfır kutusunda, sadece giymek için deneme yaptım ve geri koydum. https://www.hepsiburada.com/salomon-373130-speedcross-4-siyah-erkek-ayakkabi-p-HBV000001CQ5V?magaza=HATCELLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kastamonu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TAŞKÖPRÜ SARIMSAĞI ALINIK! RYZEN 5 5600X İŞLEMCİ, ANAKART VE SOĞUTUCU Alınık 5600x işlemci ve uyumlu anakart ALINIK 5600X işlemci ve anakart