Şimdi Ara

Salon tipi klima önerisi - Isıtma için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hadımköy'deki 120*2 katlı ofisimizi Doğalgaz ile ısıtamıyoruz, çünkü doğalgaz yok.

Elektrkikli kombi taktırdık, Termodinamik marka, hiçbir işe yaramadı. Resmen buzdolabında oturuyoruz, işten soğuduk. Ek infrared koyduk, idare etsin diye ama ofis sıcaklığı 10 derece yoktur (bir termometre alayım da ölçeyim yarın :))

Acil ısıtılacak bölme, 70 m2 yoktur.

Neyse, diyorum, bir de klima alayım ısıtma için, ayaklı. Yalnız pahalı oluyor sanırım, Mitsubishi baktım, 6000 TL diyor, yuh :)

2000 TL civarına halledilemez mi ? A+ ve invertörlü lazım sanırım, yoksa zaten elektrik faturası fena olur :/

Ne yapayım, bilemedim. Var mı öneriniz?
    Teşekkürler...

• a sınıfı ve invertörlü imkansız malesef min 3000 tl
  • 3000 TL'ye de bulamadım, hangi marka model var ve tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler.
  • zibroya bir bakın hocam en son 3400 tl idi ..
  • ZİBRO FSDC 6024 Salon inv. 24 luk. Liste fiyatı 4350 TL.Bu paraya inverter yok piyasada,zaten salon inv. yok piyasada.
  • Arkadaşlar işyerimiz için Airfel salon tipi 48.000 btu klima aldık ısıtmada da kullanacaksanız kesinlikle almayın biz aldık pişman olduk..Dış ortam ısısı 4 derece..15-20 dk bir 10 dk duruyor H1 kodu yazıyor defrosta geçiyormuş,iç ünite peteklerinde karlanmalar oluyor filitresi temiz olmasına rağmen.Siz siz olun Airfel'in klimasını ısıtmada da eğer kullanacaksanız kesinlikle almayın.Katalog değerleri -7 dereceye kadarmış hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat6363 -- 8 Ocak 2013; 18:17:01 >
  • salon tipi değilde duvar tipi düşünürsen samsung maldies tavsiye ederim -15 c ısıtma veriyor hemde fiyatı 2500 tl civarı ısıtmada 30.000 btu ya kadar cıkıyor düşün derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.