Bildirim
Salt okunur Sorunu Yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tüm HDD'nize Program falan kullanmadan Large format atmayı deneyin... -
İlgili bölüme girip, tüm klasörleri seçerek sağ tıklayın özellikler deyin ve ardından Salt Okunur seçeneğini kaldırın, çıkan pencerede tüm dosya ve klasörlere uygulayın deyin ve tamam deyin. -
quote:
Orjinalden alıntı: DarknessMasteR
Tüm HDD'nize Program falan kullanmadan Large format atmayı deneyin...
ilgin için teşekkürler. ama bişey değişeceğini sanmıyorum. sonuçta Partition Magic ile cd den lavel format attım... -
quote:
Orjinalden alıntı: EneRGy.
İlgili bölüme girip, tüm klasörleri seçerek sağ tıklayın özellikler deyin ve ardından Salt Okunur seçeneğini kaldırın, çıkan pencerede tüm dosya ve klasörlere uygulayın deyin ve tamam deyin.
Tüm klasörleri seçtiğim zaman salt okunur tiki aktif gözükmüyor! nasıl iş anlamadım yaa -
yokmu arkadaşlar bilen biri? daha önce başına kimsenin gelmedimi böyle bir sorun? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X