Şimdi Ara

Salvia divinorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Annihilan

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

Bildiğin adaçayı değil diye biliyorum. Kullanacaksan da yanında birilerini bulundur bence. Kendine zarar verebilirsin.

adaçayı sarıp içen var mı?

Bilmiyorum ama adaçayının arkadaşın istediği gibi bir etkisi olacağını sanmıyorum.

Adacayi degil bu ayni aileden arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberkkum

Bide bu yasallari var direk legal herbal blends diye geciyo afghan incense buzz falan onlari getirtsek yurtdisindan

Kapınızda Postacı ile birlikte polis görmek istemiyorsanız vazgeçin bu sevdalardan.
  • arkadaşım boşver uğraşma öyle şeylerle.adaçayı olsa sarıp deneyecektim az halü görsek fena olmaz hesabı.

en güzeli al yanına en yakın dostunu, rakı sofrası kurun.
  • Salvia Divinorum uzerinden kazanc elde etmek amaciyla ithalat ve ihracati yasaklanmistir.
    Ancak narkotigin yasakli madde listesinde bulunmamaktadir. Internetten almaniz durumunda herhangi bir yasal yaptirim ile karsilasmazsiniz.
    Dikkat cekmek isterim ki bu bitkinin zararlari henuz arastirilmaktadir ve kullanmaniz durumunda uzun veya kisa vadede ne gibi zararlar ile karsilasirsiniz kimse bilmiyor.
  • Yasal Değil !
  • beyler konu cok acılmıs hızlı bir kapanıs yapmak icin uzun yazacam.

ilk öncelikle nedense illegal bir şeymiş gibi kullanılıyor türkiyede nedeni de salvia nın kullanımında herhangi bir yasal hak söz konusu olmasa da salvia satım ve para amaclı kullanım yasak. misal olarak ; eğer gidip birinden satın almaya calısırsanız suc ve yasak ama kalkıp da abd veya meksikadan söylersen evine isterse polis getirsin kendi kullanım amaclı oldugunu söyleyip içebilirsin (tabii yerse).

salvia esrar gibi sakinleştirici özelliğinden cok lsd gibi halüsinasyon özelliği vardır. ve bir nefesi (kapak) 10 dakikalık hayal gücü dünyasında gezmeni saglıyor. 10 dakika bazılarına 1 yıl gibi geliyor haberiniz olsun. kesinlikle sağlam bir adamınız olsun yanınızda nedeni de istemsiz salak salak hareketler yapılıyor. çok terliyorsunuz onun için cok kalın giyinmeyin ve kırıp dökmeyeceğiniz bir mekanda olun. eğer "saygı duy"arsanız hamamböcegi gibi ters cevirip deliler gibi gülmenizi sağlar. elleri kolları sabit tutamazsınız.

yukarıda bir yorumda da geciyor. sonucları daha bilinmiyor aynı bonz gibi. sonuclarını kullananlar yaşlanınca görecektir. alzheimmer veya üstü beyin hastalıkları cıkacak diyorlar. ama kesin bir sonuc yok hayvanlar üstünde sağlık bozulmalarına rastlanmamıstır deniliyor. bu gibi calısmalara direk "salvia divinorum ppt" yazıp google'dan bulabilirsiniz.

herzaman büyüklerimizin de dedigi gibi dogal olanı en saglıklısı. peyote öneririm hem doğal hem şamanizm nedir öğretiyor. kadıköyde ve eskişehirde bulunduğu söyleniyor ama hic bulunamadı...

yukarıda yazdıklarımdan dolayı kullanımını yararlı bulmuyorum ve de önermiyorum. ama ben cok delikanlıyım diyen adamı madara etmiş bişeydir dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: can87

etkisi için bknz;

http://www.liveleak.com/view?i=940_1309478119

iyi gif çıkar bundan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.