Herkesin duygusal mantalitesi farklı farklıdır(ne dedim la ben),onu için kimi zor duygulanırken kimi dokunsan ağlar derim ben
selami şahin-ben sevdalı sen belalı
Murat Başaran - Sanadır Yar bu adamın bi bu şarkısını severim. damar şarkıdır.
Sanadır yar sanadır yar Bu sitem söz sanadır yar Aklıma gelir birden İçimi kanatır yar
Yaradır yar yaradır yar İçimde derin yaradır yar Artık elim varmaz dilim İçimi derin kanatır yar
Neyleyim sensiz bucanı İçimde feryat figani Neyleyım sensız baharı Yok yoksun artık
Yaradır yar yaradır yar İçimde derin yaradır yar Artık elim varmaz dilim İçimi derin kanatır yar Yok yoksun artık
Neyleyim sensiz bucanı İçimde feryat figani Neyleyım sensız baharı Yok yoksun artık
İbrahim tatlıses - odalarda ışıksızım ...
Müslüm gürsEs-------------Topraktan bedene..
ve tabiki imparator-----------Bir kulum işteee
quote:
Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo
biraz da kahkahalarla güldüren şarkılar yazın böyle
şarkı ismini hatırlamıyorum ama sözlerinden birkaç satır yazayım, bulabilirseniz buraya yazın dinleyelim hüzünlenelim, seni sen yapan şey hüzündür unutma demişler;
Sığınacak bir liman olmalı uzaklarda Söyleyecek tek bir sözüm yok Ne olur beni anla Ve sakın birşey sorma Sadece... Gel son defa sarıl bana , göremem belki bir daha , gidiyorum buralardan gidiyorum uzaklara uzaklaraa
beyaz önlük - son defa şarkının ismi
ayrıca türkçe duygulandıran şarkılar ilhan irem - anlasana murat başaran - sanadır yar ragga oktay -sonsuza kadar ve bir sürü soner arıca şarkısı
Şu aralar
Staind........................ Outside Elvis Castello.............. I want you Sezen........................Sen sevdalı ben belalı Cengiz Kurtoğlu..........Yasak sevdam
Radioheaad--creep Audoslave--like a stone
Bunlar o hale getirmez ama yinede dinlenebilir...
Sezan Aksu'nun biçok şarkısı
popüler kültürü pek sevmem ama aşk oyunu dizisi sayesinde çok sevdiğim bir şarkı olan keremcem'den kadife kelepçe.tabii ki daha pek şarkı hoşuma gidiyor ancak bu aralar bu şarkıyı winamp'de başa sarıp sarıp dinliyorum