Şimdi Ara

SAM 42Q91 YA DA PIO 4280XA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar pio 4280xa 3600ytl, samsung 42q91 2700ytl civarında arada 900 ytl fark var sizce bu farka değer mi ayrıca fiyatlar normal mi tks...

• bana inan aradaki fiyat farkına değmez.aradaki fiyat farkına(eğer yoksa)ps3 alır keyfine bakarsın.saygılar.
  • Hafta sonu Darty de her ikisi yanyana duruyordu, dvd yayın ve 720 p yayında ayrı ayrı seyrettim;
    Zaten bu iki ürün bence 1. ve 2. sırayı paylaşıyorlar,

Özetle,

Sammy 42q91;

-Daha canlı renkler,
    -Daha keskin görüntüler,
    -Daha kristalize görüntüler,
    -Daha beyaz,

Pio 428 Kuro;

-Daha siyah,
    -Daha pastel
    -Daha doğal renkler,
    -Daha soft Görüntü,

q91 de oldukça siyah ancak pio daha siyah.
    Özellikle sammy component bağlantıda ileri derecede 3 boyutlu hissi veriyor.

Görüntü işleme olarak;
    720p yayında;
    dalgalarda;
    yakomoz şeklinde parlamalar q91 de gözüküyordu, 428 de gözükmüyordu,
    3 boyutlu yazılarda harflerin yuvarlak köşerleri q91 de ışığın yansıması gözüküyordu, 428 de gözükmüyordu,
    adamın saçları q91 de daha tel tel hisediliyordu, 428 de biraz daha az detaylı idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsal01 -- 6 Şubat 2008; 15:00:06 >

• ben olsam pio yu seçerdim tasarım ve özellikleriyle daha bir ön plana çıkıyor kanımca
  • ikisinde de hata yapmazsınız. okuduğum kadarıyla ikisi de iyi. Poio'nun 100 Hz desteği var. Samsugada da varmı onu öğrenmenizde fayda var.

Şöyle düşünün birisi VW Passat, diğeri Mercedes C sınıfı gibi.
    İkisi de fiyatlarını hakeden ürünler, ikisi de doğru seçim, maddi olanaklarınız belirleyici olacaktır.
  • samsung plazma baslıgında bircok kullanıcı top sorunundan sikayetci konuya bir bakmanı tavsiye ederim
  • herkese teşekkürler fiyat üzerine yorum gelmediğine göre herhalde normal fiyatlar yazdıklarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemocem

selam arkadaşlar pio 4280xa 3600ytl, samsung 42q91 2700ytl civarında arada 900 ytl fark var sizce bu farka değer mi ayrıca fiyatlar normal mi tks...

Bence bu fiyat farkına değecek kadar kalite farkı yok. Haziran ayında plasma alırken 4270, 4.300 YTL, Samsung 42Q91 3.050 idi. Ben 3.000 YTL mal ederek Panasonic 42PV70 aldım.
    Pioneer gerçekten iddialı plasma. Güzel görüntü verebilen sıra dışı ürün. Bugün fiyatları da o düzeyde değil. KDV almayan mağazalarda 3.200 Taksitle alabilirsiniz. Hatta 4280(Kuro) dahi bu fiyatlarda.
    Samsung 42Q92 ve Panasonic 42PV70'i İstanbul Bilişim'de 2.300 YTL peşine verirler.
    Diğer haberi de atlamayın, Teknobu fiyatı gerçekten iyi. Yalnız ilk alıcısının yorumuna bakmak gerekir.
    Sonuçta; % 50 fazla vererek bir önceki yada yeni seri Pioneer almak bana mantıklı gelmiyor. Onun yerine orta kalite sinema sistemi alırsınız.

• pio 4280xa daha yeni nesil plazma sonucta...
  • sevgili sserinin verdiği fiyatlara alabilirseniz mutlaka PDP-4280XA .... bundan daha iyisi sadece pioneer da bulunur....
  • pioner 4280a tepehome'da 2999 tl'ye satılıyor, daha uygun geldi bana. belki ilginizi çeker.

http://www.tepehome.com.tr/urundetay.aspx?urun=4343
  • niye 1 yıllık konuyu hortlatıyorsun kardeş canın sıkılıyor herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.