Şimdi Ara

SAMANYOLU TV Beyin Yıkıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir ara youtube dan sarı bıyığı izliyorum bağımlılık yapıyordu ama gülmekten yerlere yatıyordum oyunculuklar fena

favorim: azgın semih
  • Bence sen bu mesajınla yanlış şeyler düşündürüyorsun.Ne alaka la? İsteyen izler, istemeyen izlemez.
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Salih!!!!!!!! :)
  • eskiden sırlar kapısı büyük bulusma besinci boyut falan izlerdim beynim yıkanırdı
  • Düne kadar akplilerin bir numaralı kanalıydı biranda ne olduda kötü oldu ? al birini vur ötekine ha akp ha stv ikiside aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filistinlilere terörist diyen bir kanal

çöp
  • bu zaten bilinen bir şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar artık caps makinesine dönustu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Adamlar artık caps makinesine dönustu

• quote:

Orijinalden alıntı: SaD1453

filistinlilere terörist diyen bir kanal

çöp

yanlış mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain obvious

quote:

çöp

yanlış mı

israil uşaklıgına gerek yok

• quote:

quote:

quote:

çöp

yanlış mı

Arap milliyetciliğine de gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

çöp

yanlış mı

Arap milliyetciliğine de gerek yok

mazlumun ve müslümanların yanında olmak en iyisidir

• Ara sıra belgesel izliyordum BBC belgesellerinde "evrimleşti", "oluştu" gibi ifadeleri yerine "yaratıldı", "allah yarattı" gibi kelimelerle çevirmişler bilim düşmanı bir kanal olduğu için izlemiyorum artık.
  • sadece stv değil ki tüm birleşik medya lafı olayı ölümü olumsuzluğu döndürüp dolandırıp hükümete dayayıp
    hadi suçlu sensin istifa et .
    bEN GELEYİM BAŞA mantığı güdüp hizmette bulunuyor.
    begenmedim git 1970
    begenmedim git 1979
    begenmedim git 1980
    begenmedim git 1986............92 94 2001 2002 2009 2013 2014
    hey yavrum hey,,,
    birde insanları ölümle karamsarlığa iterek performans düşüklüğüne ağresiflige iteceklerini sanıyorlar
    vay anam vay,,
    felsefeye idelojiye bak.. neyi hesaplıyor...

sahanın üzerindeki ter damlacıklarını hesaplayıp maçı kimin kazanacağını ancak bir yahudi bilebilir.-niro
  • Neuroxena kullanıcısına yanıt
    sonuçta belgeseller bir takım olguları süreçlere yayarak sebeb sonuç ilişkisi nasıl meydana geldiğini anlatıyor. oluştu böylelikle meydana geldi gibi kelimelerden Allah'ın var olduğuna inandığım halde rahatsız olmuyorum. adamların işi zaten bunları bulmak. Allahın yarattıp yaratmadığı başka bir konuya girer sonuçta. bunlara kalsa her şeyi Allah yarattı oldu bitti işte diye olayın derinliklerine inmeyen kapalı beyinler taşımaları büyük zararlar veriyor hepimize toplum olarak. beni rahatsız eden taraf bunlar sahteden dini benimsemiş gibi gözüken dinciler olduğu için bunların Allah'ın adını kirletmeleri daha çok rahatsız ediyor hocam. çünkü bunlar müslümanlık adı altında başka bir din yaşıyorlar bence.
  • zamanında bu stvyle hükümetin arasından su sızmıyordu. ikiside aynı kafadalardı çünkü. ama iş çıkar çatışmasına döndü bir anda sonra egemenlik yarışına girip birbirlerini bitirmeye adadılar kendilerini vay yavrum vay al birini vur ötekine diye ne güzel demiş türkler. bunların kavgalarından en çok zararı ne stv ve cemaat ne de siyasiler gördü. en çok millet ülke zarar gördü. bilmem katılıyor musun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo06

zamanında bu stvyle hükümetin arasından su sızmıyordu. ikiside aynı kafadalardı çünkü. ama iş çıkar çatışmasına döndü bir anda sonra egemenlik yarışına girip birbirlerini bitirmeye adadılar kendilerini vay yavrum vay al birini vur ötekine diye ne güzel demiş türkler. bunların kavgalarından en çok zararı ne stv ve cemaat ne de siyasiler gördü. en çok millet ülke zarar gördü. bilmem katılıyor musun hocam?

doğrudur başkan
    ama altın ve petrol içinde yüzen arapların yaşadığı islamiyette .
    asr ı saadetin yanından geçmiyor.
    kimine göre zulum 1453 de kimine göre asimile 19xx lerde başladı..
    bunu bir bireye bağlamıyorum sistem kendi içinde yanlış anlaşılıp koruma iç güdüsüne döndü.
    yapılan tüm yanlışlarda bu sebebler baz alındı..
    aslında bu bir nevi hz hızır görüşü ..
    nasıl vakıf oldu isek o hale...
    -senin yaptığın kötülügün bir önemi yok sen onu ardında doğacak iyilige güzellige bak
    insanı her türlü yola sevk eder ...aslında her ideloji bunu benimsemiş durumda islamcı kemalist milliyetçi kürt..
    her kötülüge bir sebeb bir aklama dosyası gerekçe mevcut..

• çok eskiden sırlar dünyasını izlerdim
  • bu adamlar daha efekt yapamıyor nasıl beyin yıkasın dicem ama maalesef bizim memlekette çok enteresan insanlar var o saçma sapan dizileri deli gibi takip edip ayıla bayıla izliyolar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.