quote:Orijinalden alıntı: G.U.Ykardo kanka olum kankiiiiiieeNormal hallerde yapram, goçum vs argo kelimeler, mutluysam kanka, panpi,panpa,kanki. o mutlu ettiyse kardeşim
quote:Orijinalden alıntı: Kelebek AvcısıNormal hallerde yapram, goçum vs argo kelimeler, mutluysam kanka, panpi,panpa,kanki. o mutlu ettiyse kardeşim Alıntıları Göster Soy ismini söylerim
quote:Orijinalden alıntı: TehErozbey Kanka, kardeşim, çaça, yavru, bebiş, dostum ve kendi ismi Bebiş mi ?
quote:Orijinalden alıntı: Lionquote:Orijinalden alıntı: TehErozbey Kanka, kardeşim, çaça, yavru, bebiş, dostum ve kendi ismi Bebiş mi ?Alıntıları Göster Abi, kanka, oğlum
quote:Orijinalden alıntı: -Bortecine-hocam, pirim, üstad..Alıntıları Göster ismiyle hitab ederim. cok samimi ortamdaysam kardeşim derim
quote:Orijinalden alıntı: heidinindedesinormal yakın arkadaşlarıma ismiyle beni sinir eden yakın arkadaşımada y.... kafa diyorumMirim
quote:Orijinalden alıntı: baran021Mirim Alıntıları Göster hacı abi,abi,kada,bro,hacı,kanka,hafız,kardeş,olm,birader,muallim... diye devam ediyor
quote:Orijinalden alıntı: BayGlockBabacım,usta,kanka,mümin,yakışıklıben gerçekten samimiyse hiç çekinmem her türlü hitap ederim at kafası, şavşak
quote:Orijinalden alıntı: Şekilsiniz yaben gerçekten samimiyse hiç çekinmem her türlü hitap ederim at kafası, şavşakAlıntıları Göster Brotha, nigga, fella, buddy, dude ve kenks en çok kullandığım hitaplar arasında.
quote:Orijinalden alıntı: Keke In Da HouseBrotha, nigga, fella, buddy, dude ve kenks en çok kullandığım hitaplar arasında.Alıntıları Göster panpa, ''yaprağım'', keranacı, kardeşim, kardo, aga, canım, oğlum, panp
quote:Orijinalden alıntı: gtr5000 quote:Orijinalden alıntı: TehErozbey Kanka, kardeşim, çaça, yavru, bebiş, dostum ve kendi ismi Bebiş mi ? Bebişim değil, bebiş sadece Bebiş lafıda öyle dalgasına yani. Bir ciddiyeti yok.
quote:Orijinalden alıntı: TehErozbeyquote:Orijinalden alıntı: gtr5000 quote:Orijinalden alıntı: TehErozbey Kanka, kardeşim, çaça, yavru, bebiş, dostum ve kendi ismi Bebiş mi ? Bebişim değil, bebiş sadece Bebiş lafıda öyle dalgasına yani. Bir ciddiyeti yok.Alıntıları Göster Moruk
quote:Orijinalden alıntı: Kam Saguİsmini söylerim.Alıntıları Göster kardeş,gardaş,at kafası,yaprağam,kanka,b*k herif,lanet olası vs vs