Şimdi Ara

Samoyed Baba + Golden Anne = ÇİLEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anne Golden ve babası samoyed. ikiside saf ırk. ama malum erkekimiz ares çapkınlıkta birinci. maya ile işi pişirmişler haberimiz olmadan. Arkadaşın köpekleri tabi bunlar.
    çilek gibi yavrularımız oldu. ben diğerlerini görmedim.çilek son kalan dişi yavruydu. aldım ve beslemeye başladım. 1 aylıktı aldığımda. şimdi 2,5 aylık felan. eğitim ve diğer konularda yardımcı olursanız sevinirim. çiş ve kaka eğitimi veremiyorum bitürlü.
    gece sandığa koyuyorum sabaha kadar kapalı. sabah çıkarıyorum atölyenin içinde bazen bağlı ama çoğunlukla salık geziniyor. dışarı çok nadir çıkarıyorum.
    pazarları gezdiriyorum.genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxZCNxx -- 2 Nisan 2014; 12:55:48 >

• atölyenin içinde kakasını yapmadığı hiçbiyer kalmadı. sadece belirli bi yere yapsın istiyorum. koku takip edip kaka bulmaya çalışıyorum resmen. bun bi çözüm nasıl bulunur?
     Samoyed Baba + Golden Anne = ÇİLEK Samoyed Baba + Golden Anne = ÇİLEK Samoyed Baba + Golden Anne = ÇİLEK Samoyed Baba + Golden Anne = ÇİLEK Samoyed Baba + Golden Anne = ÇİLEK

• sanayide çok kirletiyor kendini ama her gün mutlaka çok iyi tarıyorum. tüylerine falan dikkat ediyorum yara bere varmı.
    tek sıkıntımız işte tuvalet eğitimi.
  • Dişi yavrularda idrar kesesi kasları ancak 6-7 aylıkken geliimini tamamladığı için 6-7 aylık olana kadar sık sık tuvalet ihtiyacı için dışarı çıkarmanız gerekiyor. Şu an bebek ve her yere yapacaktır çok normal.. Biraz sabır ve bol bol sevgi ilgi..:)
  • ben bilakis eğitime geç kaldığımı sanıyordum. dışarı pek çıkaramıyorum da zaten. artık heryere yapmasınada alıştım. bıraktım karışmıyorum zaten.
    sevgi ilgi bol bol var ondan da biraz şımarık zaten :)
    tavsiyelerin için sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kumru Yavrusu 2 Haftalık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.