Şimdi Ara

Şampiyon Cimbom Yazdıracağız ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Şampiyon Cimbom Yazdıracağız !
  • Dimi yazacak hiçbir şey bulamayınca kıh kıh kıh konu değiştir hangisi yalan bunları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Dimi yazacak hiçbir şey bulamayınca kıh kıh kıh konu değiştir hangisi yalan bunları ?

Hocam yanlış alıntı yaptın sanırım birşey demedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

quote:

Dimi yazacak hiçbir şey bulamayınca kıh kıh kıh konu değiştir hangisi yalan bunları ?

Hocam yanlış alıntı yaptın sanırım birşey demedim :)

Başka konudan cevap geldi sandım sana gelince sincap lidere selam dur.
  • Sıkışınca konuyu başka yerlere çekmekte üzerinize bir toplum tanımıyorum . 31. haftada görüşmek üzere.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    31. hafta demişim 31 mayıs diyecektim.
  • quote:

31. hafta demişim 31 mayıs diyecektim.

Tamam resepsiyona numaranı bırak biz sizi ararız

• Hangi lidere selam duralım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

Heh işte hep böyle ince ayrıntısına indiğiniz başarılar. Neymiş 100. yılda şampiyon olamamışız. Neymiş açılış maçında yenilmişiz.

TT Arena dan daha batıya gidemem bir takım ömö böz sözö 6-0 yöndök. 5-1 kupa maçı ucunda kupa olmayınca pek oynamıyoruz . Neymiş Realmadridden 6 yemişiz 100 bilmem kaç yıllık takımın Realmadridle maçı olmaması ayrı bir komedi . Neymiş herkesten 4 yemişiz bizde rakiplerinizi desteklerdik ama avrupa maçlarınız hangi kanalda bulamadık . Neymiş UEFA kupası çürümemişmi Avrupadan elle tutulabilir bir başarı getirmemiş takımın üzünç avuntusu . O çürüdüyse Realmadrid'ten aldığımız süper kupa var o biraz daha sonra alındı . Biz Manchester i yenip Şampiyonlar Liginde gruptan çıkarken yanımda ''ama Benfica çok iyi yaaaa'' diye ağlayan Fenerbahçeli arkadaşların arasında dayanamayıp kahkahayı bastığım günleri çok iyi hatırlarım . Son yıllardaki tek başarısı uefa da çeyrek final oynamayı yere göğe sığdıramayan arkadaşlarımın yanında 2 yıl üst üste Şampiyonlar Liginde gruptan çıkıp çeyrek final oynamamız Realmadrid'i 3-2 yenmemiz 3-1 lik skor görüp REALMADRİD'e karşı 4 diye bağırmamızı Morinho'ya ''Korktuk'' dedirtebilmeyi başarmış Realmadride 11 kişi defans yaptırmış forvet çıkartıp stoper aldırmış bir takımız dediğimizde konuyu değiştiren arkadaşların yanında kendimi zor tutumuştum . Ha birde neymiş efendim 16 yıldır yenemiyormuşuz hatta yenemiyormuşuz değil evinde yenemiyormuşuz birgün evlerinde yensek o zamanda başlarar evimizde 0 a karşı yenemediniz onuda yapsak kalecinin gol attığı maçta 0 a karşı yenemediniz böyle küçük şeyleri uzatır gidersiniz ha birde üşenmeyip gün saymışsınız. Evet 100. yılımızda şampiyon olamadık veya Alisamiyenin son derbisinde ve TT Arena 'nın ilk derbisinde yenildik böyle küçük şeyleri bulup buluşturmak işimiz değil . Ha derbilerde bizden fazla galibiyetiniz var tebrik ederim. Onun dışında bir 6-0 lık galibiyetiniz var birde 16 senedir evinizde bize yenilmemeniz var. Şu 3 avuntunuz da olmasa ne ile sevineceğinizi çok merak ediyorum. Gittiğiniz her mahkemenin onayladığı başkanınızın hapiste yattığı şikeyi hala şikeye inanan varmı kıhkıhkıh diye gülüp bizi batırmak için yapıldı yapmasaydılar lugano lu stoch lu kadroyla dünyada ilk 4 ün arasına girecektik demenizde (arkadaşlar böyle demişti forumdan çıktım burda ama neyse) neyin kafasıdır anlayabilmiş değilim. Tamam siz hala 100. yılınızda şampiyon olamadınız diye gülün biz Realmadridi yenelim çeyrek final oynayalım siz 4 yediniz diye gülün elbet biz yine Şampiyonlar Ligi'ne gidip aynı başarıları yakalarız ama siz '' 100. yılınızda şampiyon olmadınız .asdasd '' derken işiniz biraz zor.

ince ayrıntı deyip her seferinde sahanızda kupa kaldırdık demekde garip mesajın gerisini okumadım gerek yok.

siz bizim sahamızda kupa kaldırsaydınız
    kitaplar yazar ,belgeseller filmler çekerdiniz be :)
    bundan ötesi var mı can düşmanının (rekabet alnamında algıla) sahasında kupa kaldırmak ??
    kaçtane örneği var dünyada :)

ama tabi 6-0 daha önemli evet

• Beyler bence her şey değişebilir.
    Akhisar maçı puan kaybedicez.

• Gayet iyi oynadık Chedjou , Melo , Hamit yokken gol yemeden zor bir deplasmanda 2 gol ile 3 puan aldık.

Deplasman olmasına rağmen zaman zaman spikerin sesini bastıran bir taraftar.

Söndürün Işıkları Şampiyon Geliyor.
  • LİDER Adı Yeter !

•  Şampiyon Cimbom Yazdıracağız !

Bu arada ne güzel atışıyoruz illa birileri bozuyor..

• Fotoğrafın ne anlama geldiğini bilmediğimden onunla ilgili birşey yazamıyıcam.

Ama şu olayı özetler .

• Şampi....

• Son 3 !
  • GELİYORRR ŞAMPİYON
  • Kek kalıplarını çıkartın ŞAMPİYONUZ .
  • Merhaba hocam tekrardan .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.