Şimdi Ara

Şampiyon Cimbom Yazdıracağız ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
2
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    buyuk santrafor eren 5 gol (1 tanesi rovasata gliba 2 gol sayiliyor) cenk 5 gol. birinci santraforun anca yedek santra****la kiyaslanacak seviyede. gerci umut gomezle ayni tip diyen bir kitleye aciklama yapmak cok zor. aboubakar yakinda takima tamamen adapte olur onu da artik adini bilmedigim izlandaliyla kiyaslarsiniz beklenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt
    "Yok 2 penaltı,ofsayt gol vs su anda 10 max 12 puanınız olması gerekirken 17 puanınız var"

Siz bu cümleyi kurduktan sonra ben ne desem boş herhangi birşeyi açıklama gereği duymuyorum bu yüzden.
  • brandnew kullanıcısına yanıt
    Asıl forvetiniz portodan kiraladığınız ligde 5 maçı golsüz geçen arkadaş mı ? Umut gomezle aynı tip diyen kitleyi nerde gördünüz bol keseden sallamak budur . Onu yazan (hayali değilse tabi) kişi ya konudaki hamzacı türk sevici troller yada beygir gözlüğü takan bir başka takım taraftarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

"Yok 2 penaltı,ofsayt gol vs su anda 10 max 12 puanınız olması gerekirken 17 puanınız var"

Siz bu cümleyi kurduktan sonra ben ne desem boş herhangi birşeyi açıklama gereği duymuyorum bu yüzden.

Sonucta Futbol boyle bir oyun kabul etmeyebilirsiniz en dogal hakkınız ama bugun 17 puanınız varsa en onemli faktor Muslera sonra Eren,Bruma vs gelir.
    Samp.birsey diyemem bu futbolla da olabilirsiniz.
    Ben GS ın bizden iyi oynadıgını dusunmuyorum.Ama bizde bir Muslera yok.Misalson mac 3-1 bitecek Gencler macı 0-1 biterken bizim mac tek atakla 1-1 bitiyor.
    BJK ise 2 takımdan da 1 tık iyi oynuyor.Tabii ki benim dusuncem hayırlısı olsun.Hak eden kazansın.
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Yabancı gelmiyorsa benim birşey yazmama gerek yok .
  • huso kullanıcısına yanıt
    Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki Muslera bizim bonservisi elimizde kalecimiz değil tarafsız olması gerek hakem, federasyon. Bu adamın, adamların amacı zaten iyi oynayıp bize maç kazandırmak değil mi? Muslera kurtarış yaparak Eren gol atarak Bruma driplingleriyle defansı dağıtmasıyla yardımcı olacak. Öyle bakarsak aldığınız son puanlar Lens'in sayesinde. Aynı zamanda her ne kadar iyi bir kalecimiz olsa da bir o kadar kötü defans hattımız var. Umarım hakemlerin konuşulmadığı bir sezon olur.
  • serhanuygur kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş maçı ilk yarısı, Akhisar maçı, Rize maçı (özellikle 30 dakika süper üstü oynadık), Antalya maçı eğer bunları izlediyseniz gayet yeterli seviyede oynadığımızı görmüşsünüzdür. Herşeyi göstermesede çoğu hafta neredeyse her kulvarda en iyi istatistiklere sahip olduğumuzuda görmüşsünüzdür. hamzacı terimci troller dediğinizi zaten yazıyor yapıcak birşey yok. Beygir gözlükleriyle bakarsak şu an Başakşehir tek favori çünkü puan tablosunun en üst kısmında onlar var.
  • quote:

Yabancı gelmiyorsa benim birşey yazmama gerek yok .

Bence de yazma çünkü ben yazdım yazacağımı. Ne demek istediğimi anlayan anladı zaten. Nasıl U dönüşü yaptığınızı, nasıl görünmeyen ellerce kollandığınızı falan güzelce resimlerle anlatırdım o sezon ama evde değilim işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Evet son yıllarda Kalkavan'ın yönettiği maçları tarafsız bir şekilde izleseniz bunları yazacak yüzünüz olmaz ama sorarlarsa sigara içen smile koyarız.
  • Şampiyonluktan vazgeçen, Beşiktaş'ın şampiyonluğu kutlu olsun diyecek embesillerden olmadığımız gibi verilmeyen 2 penaltı ofsayttan gol diyecek numunelerden de değiliz. Galatasaray'ın penaltısı menaltısı yoktu. Hakemin ikisi de aleyhimize olan iki ofsayt hatası ve bir iki de normal faul konusunda hatası vardı. Adamların golü ofsayttı ama çok ince bir ofsayttı hakemler de insan onlar da hata yapar. Biz de o anda sinirlendik ama o sinir geçiyor.

Galatasaray'ı çok seven şampiyon olacağına da inanan insanlarız ama bu futbolla olmaz. Hatadır yanlıştır olur ofsayttan bir gol yenir ama sen Galatasaray'sın toparlayabilmen gerekir. Galatasaray saldırdı ama boş saldırdı. Organizasyon yoktu. Hiçbir zevk yoktu. Allah'ına saldırdılar belki karambolden gol olur mantığıyla.

Trabzon niye kapandı diyorlar. Galatasaray'ın evinde 1-0 öne geçen anadolu takımısın. Puana ihtiyacın var. Zaten orta sıralarda dolanıp duruyorsun. Taraftarın gazını almak için Galatasaray'ı yenmek çok güzel bir fırsattır. Tabi ki kapanacaklardı başka ne yapacaklardı ? Bunların hiçbiri şaşırtıcı değildi ve ne yazık ki Galatasaray olduğu için o defansı açmasını beklememiz gereken Galatasaray'ın o defansı açamaması da bizi hiç şaşırtmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 22 Ekim 2016; 23:15:49 >

• Haydi ofsaytı geçtim ilk penaltıyıda geçtim. Koskoca Alman Panzeri Podolski'yi ceza sahası içinde dizini sırtına koyup sağ omzundan aşşağı doğru yere bastırarak düşürülmesi de penaltı değil mi şimdi?
  • Birlikte ve organize hücum edemiyoruz. Hücumlar hep bireysel. Jor bu sorunu çözdüğü an gayet iyi takımız. Bir maçta 4,5 gol atmaya başladığımız an bu sorun çözülmüş demektir.
  • En etkili oyuncunuz Bruma bilerek bileğe bastı ama Fırat yine Aydınusluğunu gösterip birşey yapmadı. 2 maç ceza alsa topu rakip sahaya taşımakta sıkını yaşayacaktınız.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    kriterinin sadece ilk 5 hafta ve sadece lig olmasi anlamli. malum tek kulvarin lig santraforunun gol atabildigi hafta sayisida 5. gomez konularina da bakabilirsin sorun yok. 2 yilda 5 gol atmis faaln deniliyordu. neyse cok degil 13. haftada sampiyonluktan koparsiniz tamamen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Poldi kendini yere bıraktı. Pozisyonu tekrar izlerim ama ben penaltı getirecek bir müdahele hatırlamıyorum.

Üşenmedim izledim 4.5 dakikalık özeti. Podolski'ye aşağıya çeken el hareketini maç esnasında fark edememişim. Penaltı ağır karar olurdu. Çok bariz şekilde podolski fırsattan istifade kendini bırakıyor. Podolski o hareketle yere düşecek adam değil. Sen bir maç içinde hakemi aldatmak için 3 kez 4 kez yere atlarsan takım olarak belki korktuğu için hakemi aldatmaya yönelik hareketten kart veremez ama adam da şüphe uyandırdığın için bu gibi pozisyonlarda güme gidebilir. Gitti de.
  • brandnew kullanıcısına yanıt
    Dimi hem siz daha önce hiç gruplarından çıkamadığınız kulvarda da mücadele ediyorsunuz artık bunca yıl sonra bu kadar kolay gruptan çıkarsınız heralde inanıyoruz size başarılar son konumda da yazdığınıza göre 5. haftada mahvedip handikap yapacaktınız ama sonuç ortada.
  • Ya açık söyleyim joru severim hep destekledimde. Ama gerçekten çok acemi takımı okuyamıyor maalesef. Oyun okuma konusunda berbat maalesef. Takım oynamıyor beyler inanın gölü maçın başında yememize rağmen çevirmeniz zor dedim, en fazla 1.1 yaparız dedim maalesef oda olmadı bireysel becerileri olan oyunculara bağlı takım maalesef sistem yok. Dandun bruma yada polski ekstra birşey yapacak ki maç alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o şekilde değil Podolski cüsseli bir güreşçiyi bile çok enerji harcamadan yere düşürebilirsiniz. Beşiktaş derbilerinde ki kalkavan kadar olmasada ataklarımızı kesen değişik ve sinir bozucu kararlar verdiğini düşünüyorum hakemin.
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Hocam bu maç değişiklikleri kullandı bence hatası yoktu bu maç. Çıkardıkları değil soktukları hayal kırıklığına uğrattı. Cavanda kötüydü çıkartması iyi oldu ama yerine giren Sinan çok daha kötüydü bunu maça sokmadan hiçbirimiz bilezdik. Sneijder yeni sakatlıktan çıktı çıkartması doğru olabilir ha ben Sneijder'ı aşırı derecede sevdiğimden onun kötü oynadığını düşünmüyorum hiçbir zaman o yüzden birşey diyemem ancak yerine giren Josue yine kötüydü. Selçuğun bence direk 11 başlamaması gerekirdi. Hadi 11 başlattı orda artık gerçekten çıkartması gerekiyordu ama yerine ofansif olarak sokacak adam kalmadı. Tek seçenek Yasin oyuna alırsa

Podolski Eren
    Bruma Josue Sinan Yasin
    Tolga
    Ched Semih

şeklinde bir kadro olucak ve değil gol atmak ilk kontrada gol yememiz %90. Maç gerçekten şanssızlıktı kaçan golleri gördünüz muhtemelen şaka gibi bir maçtı.
    Önceki maçlarda gayet iyi oynadığımız zamanlar oldu bence en büyük problemimiz iyi oynadığımız zamanlar bu iyi oyunu 2 yarıyada yayamamamız.

• quote:

İyi gün taraftarlarını, hamzacı terimci türk sevici trolleri ve diğer diğer takımlıları takmayın. Verilmeyen 2 penaltı, ofsayttan yenilen gol ve son 1 haftada futbol değil zaman geçirme antremanı yapmış rakibe karşı yapıcaz birşey yoktu. Kalbine kurşun yemişçesine sahayı sürünerek terk edip çizgiyi geçtikten sonra turp gibi ayağa kalkıp girmeyi bekleyen hangisiyse onu saymıyorum bile. Sakin olup mayısı bekleyin .

+1905 noktasına virgülüne hepsine katılıyorum hocam eline sağlık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.