Şimdi Ara

ŞAMPİYON FENERBAHÇEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kim ne söylerse söylesin kim ne derse desin ki bizim şampiyonumuz fenerbahçe
    bazı faktörlerden dolayı şampiyonluğu kaybettik belki ama yinede şampiyonuz.

anlamadığım bir konu var o da bu bölüm biz fenerbahçelilerin bölümü galatasaraylılar ve bjkliler ne arıyor burada kendi forumlarına gitsinler.... bu yazıya da gsliler veya diğer taraftarlar cevap vermesin onlara söylenen bir söz değil..

• cevap vermesinler demişsin ama ben tebrik etmek istedim
    kutlarım fenerbahçeyi bu yılki mücadelesinde ötürü
    takımınızı şampiyon olarak görmeniz çok normal
    bende gs şampiyon olmasa şampiyon gibi görecektim
  • megi teşekkür ederim yazın için.

diğer konularda okuduğumda gsliler ve diğer taraftarlar atıfta bulunuyor bize ben gidipte gslilerin forumunda yazmıyorum onlardan banane ve burada kavga çıkmasını istemiyorum..

çünkü biz gençfenerbahçeli ve taraftarız. kimse düşmanımız değil. gslilerde diğer taraftarlarda bizlerin arkadaşı... gencfb.com
  • arkadaşım takım iyi de olsa kötü de olsa desteklemek gerek.
    Tabii ki senin gönlünde şampiyon.
    Ben takım tutmuyorum, o nedenle Gs yi tebrik ettim, ayrıca FB yi de tebrik ettim başarısı için.

En azından tarihte görülmemiş bi şampiyonluk oldu...
    Şöyle ki... şampiyonun kim olacağı son maçın son dakikasına kadar belli değildi ve heyecan son düdüğe kadar hat safhadaydı.
    Bu nedenle tarihte görülmemiş şampiyonluk terimini kullandım yanlış anlaşılmasın.

• Bana gore de bu sezon Sampiyonun adi FENERBAHCE'dir. 17 takima karsi cok iyi mucadele etmistir !

Galatasaray'li futbolcularin bu sezonki azim, hirs ve mucadeleci ruhlarini da takdir etmek gerekir..
  • gslileri kutluyorum şampiyon oldular onlara en küüçük sözüm yok benim zaten.

sadece bizim herr dauma kızıyorum o kadar..
  • FENERBAHÇE NİN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLAR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gs nin mücadelesine laf yok...fenerbahçe işi buraya kadar getirmemeliydi....bundan çıkacak en önemli ders yönetimin istikrar uğruna görmemezlikten geldiği bazı yetersizlikler vardı...bunu gözler önüne sermiş oldu bence...eminim 100.yıl da daha başarılı geçecek
  • 100. yılda çok büyük başarılara imza atacağından şüphem yok.. ama mtc nin söylediklerine katılıyorum kesinlikle bu yılda şampiyon olmalıydık
  • quote:

Orjinalden alıntı: jumper

FENERBAHÇE NİN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLAR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

• peh

TEK ŞAMPİYON CİMBOM

EVET BEN DE FENERBAHÇELİLERİN GÖNÜLDEKİ ŞAMPİYONLUĞUNDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAy Ciddi -- 16 Mayıs 2006; 11:50:59 >

• fenere hep boyle sampiyonluklar dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklegend

fenere hep boyle sampiyonluklar dilerim

O en şanpiyon en süper en harikaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: jumper

FENERBAHÇE NİN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLAR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

fenerliler şoktan cikamadilar hala galiba

• Bu sene gönüllerin şampiyonu da GS, bakınız ------> Gökşen

ŞAMPİYON FENERBAHÇEM
  • : ) allahtan buraya biz fenerlilerden başkası yazmasın dedim

ne diyeyim... bizde gs lilerin forumuna mı gitsek veya bjk lilerin

yaptığınız tek şey propaganda sayın gsli ve bjkli arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.