Şimdi Ara

Şampiyon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba oyuna çok yeni başladığım söylenemez ve 20 lvlim ancak hero konusunda hala kararsızım istediğim özellikleri bekleme süreleri az olsun kolay ölmesin skilleri iyi hasar versin sadece bunları istiyorum buna göre önerebileceğiniz şampiyon yada şampiyonlar varsa aşağıya yazarsanız memnun olurum şuana kadar yasuo teemo katarina xin zhao try gibi şampiyonlarla oynadım genelde bunların haricinde bir şampiyon öneriniz varsa yazabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İltimas -- 1 Ağustos 2014; 23:18:23 >

• 20 level isen şampiyon alma rün al. İleride dua edersin.
  • Sona

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

20 level isen şampiyon alma rün al. İleride dua edersin.

Yeteri kadar rün aldım zaten levelime göre yeni bir şampiyon almak istiyorum
  • Garen, master yi bunlar kolay herolar. Onun dışında direk göz kararı hero beğenip alma freeleri tek tek dene her hafta beğendiğin olursa alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: İltimas

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

20 level isen şampiyon alma rün al. İleride dua edersin.

Yeteri kadar rün aldım zaten levelime göre yeni bir şampiyon almak istiyorum

Büyük ihtimal 6300 biriktirene kadar zorlanan bir arkadaşsın. Free'lerden oyna sürekli beğendiğini al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

Garen, master yi bunlar kolay herolar. Onun dışında direk göz kararı hero beğenip alma freeleri tek tek dene her hafta beğendiğin olursa alırsın

Kardeş o kadar da düşme bea oyuna bende bunlarla başlamıştım da onlarla da biyere kadar masterla arada oynuyorum yinede ama oynaması zevkli şampiyonları daha çok tercih ediyorum dediğin gibi deniyorum zaten hepsini ama sizinde tavsiyelerinizi almak istedim
  • Zor herolari ogren. Zed syndra dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz öyle zorlanıyorum ancak yinede illa 6300 lük heroları alcağız diye bi kural yokki diamond liginde bile adamlar 450 ip liklerle oynuyolar hep
  • daha yeni başlayıp 20 level olmuşsun bi tık yüksek herolar önersem oynayabilir misin oynayamaz mısın bilmiyorum boşuna ip harcarsın sonra heroyu oynamazsın durur öyle :D o yüzden kendin freelerden deneyip alman daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Zor herolari ogren. Zed syndra dene

Kardeş bende öyle yapmaya çalışıyorum ilk 6300 lük herom zaten oyunun en zor herolarından biriydi , yasuo. Zed almayı düşünüyorumda zed yerine darius da alabilirim sanki
  • Arkadaşlar konuda yazdığım özellikte şampiyonlar yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İltimas

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Zor herolari ogren. Zed syndra dene

Kardeş bende öyle yapmaya çalışıyorum ilk 6300 lük herom zaten oyunun en zor herolarından biriydi , yasuo. Zed almayı düşünüyorumda zed yerine darius da alabilirim sanki

Darius çok kolay hero. Yasuoda zor degil orta dereceli bir hero

Ap olarak orianna syndra onedirim zor olarak

Ad olarak zed gengar kha zix oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.