Şimdi Ara

Şampiyon seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar aklıma gelen bir kaç şampiyon için sizin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Çok fazla lol oynamadığım için boş atış yapmak istemiyorum. İngilizce kaynakları çok fazla araştırmadım. Önce Türklerden başlamak istiyorum açıkçası :).

Almayı planladığım şampiyonlar Skarner, Shyvana, Lee Sin ve Talon. Bu şampiyonlardan hangisi ormancı rolünde gerektiği zamanda top / mid gidebiliyor. Sizin tercihiniz bu yönde ne olurdu ? Bunların yanında da oynaması da eğlenceli olacak :).

Bu şampiyonlar haricinde hangi şampiyonları öneririsiniz, yukarıda ki kriterlere uyan. Nedenlerini de belirtirseniz çok makbule geçer.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir,

Şimdiden teşekkür ediyorum sizlere.

• Talon orman olmaz,lee mid ve jung op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skarner ve talonu unut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Abinos41 Lee nin mid de ne artısı var peki ?
    @Requiem for a Dream Niye yav, çok çekici değil mi yoksa . Talon neden değil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

@Abinos41 Lee nin mid de ne artısı var peki ?
    @Requiem for a Dream Niye yav, çok çekici değil mi yoksa . Talon neden değil ?

Skarner jung
    Talon mid cunku

• Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    Bende demişim ki jungle için arıyorum. Sen neden skarner i unut dedin, onu anlamadım.
  • İngiliz kaynak filan ne abicim ya al lee işte q-r-q yap totem al insec yapmayı dene çilingir olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Bende demişim ki jungle için arıyorum. Sen neden skarner i unut dedin, onu anlamadım.

Gerektiği zaman top/mid gidemiyor cunku skarner. Oyle yazmisin

• @Requiem for a Dream Skarner in gerektiğinde top/mid gidemediğini bilseydim, ibaresini eklerdim, teşekkürler.
    @2000Liseli Her op gözüken ile langır lungur oynamak istemediğim için olabilir belkim.
  • Talon haric saydiklarin jungle gidebilen herolar fakat sadece jungle degilde baska lanelerde olsun istiyorsan ve lol de acemi isen top shyvana yapmani oneririm eger normal game atiyorsan ex ve ignite al derim gercekten shyvana ile eglenirsin (lol de acemi oldugunu dusu erek yazdim oyunu iyi biliyorum diyorum diyorsan teleport ignite acemiysen exhaust ignite oneririm)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXO Baekhyun kullanıcısına yanıt
    İyi miyim kötü müyüm tam bilmiyorum ama Lee sin ile sylvanası karşılaştırabilir misin ? Yani benim amacım can sıkıntımı gidericek bir şampiyon. Aynı zamanda da sıra bekletmeyen :)
  • shy mid new meta nardeyuz abem adc olarak bile oynadı çünkü e si menzilli enerci abim mid oynadı ap teq atiyy

• quote:

Orijinalden alıntı: TarıkB

shy mid new meta nardeyuz abem adc olarak bile oynadı çünkü e si menzilli enerci abim mid oynadı ap teq atiyy

Blok.

• Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Ikiliyi karsilastiracak olursam jungle temizlemede shyvana bir belki iki adim onde ama gang atma konusunda sadece lee den degil diger sampiyonlardanda zayif fakat ulti ile iyi baskinlar cikarabilirsin lane asamasinda (top lane varsayiyorum) lee nin kill potansiyeli shyvanadan daha fazla bire birde cok guclu ama shyvanada da cok rahat killer alabilirsin oyun ilerledikce shyvana lee den daha cok gucleniyor belirli itemlari cikinca olmuyor ustune olduruyor lee mid ve late game de biraz daha carry korumaya yonelik oynanmali ad gidersen rahat erirsin tank gidersende hasar cikaramazsin ama shyvana full tankken bile hasari iyi o yuzden shyvanayi oneriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXO Baekhyun kullanıcısına yanıt
    Hee, anladım hocam. Bu yazınızı tekrar tekrar okuyacağım. O zaman vote goes to Lee . Arada top da dakılırım, dps de çıkarırım, hoplarım kaçarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas5511

quote:

Orijinalden alıntı: TarıkB

shy mid new meta nardeyuz abem adc olarak bile oynadı çünkü e si menzilli enerci abim mid oynadı ap teq atiyy

Blok.

Bloklayınca alıntılamayın lütfen beyler . bende zaten blokluymuş bu Velet sen alıntılayınca okudum şimdi :( pişman oldum ömrümden saniyeleri çaldı yine :(

• Gragas al sisko gobekli abimiz adc disinda her rolde oynanir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.