Şimdi Ara

şampiyonlar ligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şampiyonlar ligi maçları için tavsiye macı olan varmı analizi yapan kardeşlerim veya abilerim varmı?

• çaylak909 Ç kullanıcısına yanıt
    şaktar 1-x banko iddaa açmamış ama. celtic te x-2 mi oynasam 1.5 üst mü oynasam bilemedim. benim banko kuponum:

şaktar 1-x oran:1.17
    celtic x-2 oran:1.44
    şeklinde olur. kombine oranı: 1.68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 25 Ağustos 2015; 0:59:32 >
  • teşekür ederim tavsiyen için mantıklı
  • celtıc oranının bu kadar yuksek olması kıllandırdı tabii biraz ama onu tamamen kendi evinde çok gol atmak için fazla bastırıp zaten kötü olan savunmasını boşaltmasına bağlıorum. ee malmö de boş takım değil. deplasmanda bu kadar açık bir celtic savunması beklemiyorum zaten koruması gereken bir skor var.
  • 3 maç gerekiyor yanına basel maçınıda 3.5 alt almayı düşünüyorum.....
  • plase olarak ta manchestera çifte şans verin. brugge manuyu yenecek bir takım değil 1 farkla bile olsa. süpriz arayanlar ise maccabiye çifte versin.
  • basel maçı 3.5 alt mantıklı olmayabilir çünkü ortada gol bulması gereken bir basel var. ee basel gol bulunca da telaviv gol bulmak zorunda olacak. rovanş maçlarında gol bahsi yapmanızı pek tavsiye etmem. üst bile yapmayın bu sefer de 70ten sonra uzama ihtimali olursa takımlar bastırma riskini almayabilir. istisnası ise malmö maçına 1.5 üst oynayabilirsinz. tabii iddaa oranlarını bilmiyorum. iddaayla işim olmaz zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.