Bildirim
Şampiyonlar Ligi 2. Tur Rakibimiz Chelsea
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Chelsea -
Bu tip sorular, ihtimaller cok saçma geliyor bana. Rakibinin etkili silahına önlem alırsın , oyununu bozarsın ne önemi var ki kimin geleceğinin? -
Bayern Munih gelecek.quote:
Orijinalden alıntı: YasiKa
Bu tip sorular, ihtimaller cok saçma geliyor bana. Rakibinin etkili silahına önlem alırsın , oyununu bozarsın ne önemi var ki kimin geleceğinin?
inşallah man utd gelir. -
quote:
Bu tip sorular, ihtimaller cok saçma geliyor bana. Rakibinin etkili silahına önlem alırsın , oyununu bozarsın ne önemi var ki kimin geleceğinin?
sen söyle kardeşim bayern münchen ya da barcelona gibi bir rakip gelirse hangi birine önlem alsınlar bu mümkün mü sence? -
Arsenal yok mu acaba? -
Man Utd Gelirse İşimiz Zor Pekde İyi Futbol Oynamıyor Man Utdquote:
Orijinalden alıntı: gzkrnquote:
sen söyle kardeşim bayern münchen ya da barcelona gibi bir rakip gelirse hangi birine önlem alsınlar bu mümkün mü sence?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU
Arsenal yok mu acaba?
arsenal yok dostum -
pardon beyler eksik yazmışız edit te yok Gerçekçi olursak maçların hepsi cok zorlu geçer ancak ıkı takım varki bal gıbı olur onlarda : Man Unıted - Chelsea iki ingiliz ekibide su anda cok ıyı futbol oynamıyorlar elenebilecek en muhtemel rakiplerdir bence ...quote:
Orijinalden alıntı: Arda ML
Man Utd Gelirse İşimiz Zor Pekde İyi Futbol Oynamıyor Man Utd
Alıntıları Göster
-
Dortmund gelecek diyorum ben. -
quote:
pardon beyler eksik yazmışız edit te yok Gerçekçi olursak maçların hepsi cok zorlu geçer ancak ıkı takım varki bal gıbı olur onlarda : Man Unıted - Chelsea iki ingiliz ekibide su anda cok ıyı futbol oynamıyorlar elenebilecek en muhtemel rakiplerdir bence ...
Tercihlerinde Beşiktaş
Mesajında Galatasaray
destekliyorsun. -
quote:
pardon beyler eksik yazmışız edit te yok Gerçekçi olursak maçların hepsi cok zorlu geçer ancak ıkı takım varki bal gıbı olur onlarda : Man Unıted - Chelsea iki ingiliz ekibide su anda cok ıyı futbol oynamıyorlar elenebilecek en muhtemel rakiplerdir bence ...
+1 -
Gelmesini istediğim : Manchester United.quote:
Orijinalden alıntı: Doughnutquote:
Tercihlerinde Beşiktaş
Mesajında Galatasaray
destekliyorsun.
Alıntıları Göster
Gelecek diye tahmin ettiğim : Manchester United.
Hadi inşallah bakalım.
-
Bu nedir anasını satim. CL gruplarından 1. olmadan çıkacağına hiç çıkma daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: 1881
Dortmund gelecek diyorum ben. -
barca,b.munih,dortmund karşısında şansımız %5 diğerleri karşısında farketmez %40 şansımız var.eşleşmede favori olabileceğimiz tek birtakım bile yokquote:
Orijinalden alıntı: -RAUL
Gelmesini istediğim : Manchester United.
Gelecek diye tahmin ettiğim : Manchester United.
Hadi inşallah bakalım.
Alıntıları Göster
-
Aslında Atletico tamam çok iyi durumdalar ama işin psikolojik boyutunu düşünürsek isim de önemli. Şimdi bir Barcelona yada Bayern gelmesinin verdiği etki var bir de Atletico'nun. Biraz tuhaf bir yorum oldu farkındayım da, işin isim psikolojisi boyutunu da düşünmek gerek. -
Chelsea , Paris , Manchester veya Atletico Madrid umarım bunlardan biri gelirquote:
Orijinalden alıntı: SS10
Aslında Atletico tamam çok iyi durumdalar ama işin psikolojik boyutunu düşünürsek isim de önemli. Şimdi bir Barcelona yada Bayern gelmesinin verdiği etki var bir de Atletico'nun. Biraz tuhaf bir yorum oldu farkındayım da, işin isim psikolojisi boyutunu da düşünmek gerek. -
Bunlar ne biçim rakip , yok mu Schalke Malaga ayarında :) Manchester en iyisi olurquote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
barca,b.munih,dortmund karşısında şansımız %5 diğerleri karşısında farketmez %40 şansımız var.eşleşmede favori olabileceğimiz tek birtakım bile yok
Alıntıları Göster -
ilk ikinin gelmesi cidden yüzde 10 ama onun dışında chelsea ve manu galatasarayın gözünü korkutmasın ama onun dışında psg dende şüpheleniyorumquote:
Orijinalden alıntı: johnwayne
Bunlar ne biçim rakip , yok mu Schalke Malaga ayarında :) Manchester en iyisi olur
Alıntıları Göster -
Istedigim takim Manu fakat Dortmund gelecek bence.
Benzer içerikler
- şampiyonlar ligi font tipi
- galatasaray başkanı olmak için galatasaray lisesi mezunu olmak şart mı
- gs gol müziği
- galatasaray milenyum kupası vikipedi
- passolig debit plus nedir
- fc 25 galatasaray
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X