Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ÇEYREK FİNAL kuraları çekildi.Yorumlarınız..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lyon - juventus finali oynanır samp liginde
  • Biliyordum Barca'ya kek takımın gelecegini.Arsenal haydi yavrum gücünü göster Juve'ye.
  • arsenal
    Milan
    Inter
    Barcelona

finali Barcelonayla Milan oynar Barca evirir çevirir 8le çarpar 9a böler Karşısına kim çıkarsa çıksın alır (Hatta milanla interide birleştirseler yine alır :) mutlaka bu kupayı.. (Beb italyanları severim herzaman ispanyadada reali tutarım ama barca busene kusursuz tartışmasız Dünyanın en iyisi
  • Arsenal-Juventus : Arsenal R.Madrid'i elesede eski günlerinden uzak görünüyor. Juventus favori. Fakat W.Bremen karşısında turu geçerlerken oldukça zorlanmaları ve şanslarının yardımıyla turu geçebilmeleri de düşündürücü.
    Lyon-Milan : Milan'da B.Münih'i 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek çeyrek finale yükselse de bu sezon istikrarlı bir grafik çizemiyor. Lyon'da ise ilk maçta orta sahanın beyni Juninho'nun oynamayacak olması büyük dezavantaj. Bu nedenle Milan yine de ağır basıyor fakat Lyon' da hata affetmiyen bir takım.
    İnter&Ajax-Villarreal : Burada favorim Villarreal. Rıquelme, Forlan, Jose Mari, Sorin, Senna gibi kaliteli futbolculara sahipler ve de çok iyi futbol oynuyorlar. Rıquelme bir aksilik olmaz ve iki maçtada oynarsa Villarreal her iki takımıda eleyebilecek kalitede.
    Benfica-Barcelona : Benfica şansız bir kura çekmiş. Barca silindir gibi karşısına çıkanı ezip geçiyor. Tabi ki Barca favori.

• Milan - Lyon eşleşmesi kötü olmuş..
    Ben Lyon'un turu geçeceğine inanıyorum ama Milan'a yazık olacak..
    Diğer maçlarda Juve, Barca ve Villareal'in yarı finale çıkacağını düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko_ -- 11 Mart 2006; 1:00:31 >
  • Juve-BArça final oynar Juve alır
  • milan
    barca
    arsenal
    inter

diyorum
  • arsenal supriz yapamaz
    karsında real yok
  • Arsenal
    Lyon
    İnter
    BarcelOna
    ama Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Şimdiden BeLLİ
    ''BARCELONA''
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.