Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi(Fenerbahçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler artık kaza olmaz ise, şampiyonlar liginde playofflara kalacaz.Sistem değiştiğine göre Monacolar, Arsenaller gelmeyecek.En iyi 4 ligin takımı olmadığına göre Shaktar, Ajax gibi rakipler çekmemiz olası.Özetle artık gruplara kalmak kolay, gruplardan çıkmak imkansıza yakın hal aldı.

İlk yapmamız gereken vardar, young Boys gibi rakiplere bile elenmeyi beceren kocaman yürekli adamı tekme tokat klupten atmamız lazım.Ardından inşallah Ali koç yönetimi ile alman ekoluna sahip bir hoca ile çalışırız.FFP sanırım bitti ama kırbaçı sırtımızdan eksik olmayacağı için adımlarımızı hala sağlam yerlere basmalıyız yoksa bu sene çekmeyiz diğer sene tekrar vururlar.

Ardından klupteki dinozorlardan kurtulmamız ve enkazı temizleyebildiğimiz kadar temizlememiz lazım.Umarım şampiyonlar ligine kalacağımız bir sezon geçirir ve türkiyede şampiyon oluruz.

• Adam gibi 10 tane transfer yapilmazsa hiç katılmayalım daha iyi.Bi şekilde elemeleri geçip gruplara kalirsak madara ederler bizi.Averaj takımı oluruz.Biz de şans mı var da dandik grup gelsin.Real,Liverpool,Roma gibi bi grup gelir kesin.Nerde öyle Cluj,Braga,Kiev,Astana,Benfica,Monaco,Leipzig falan.Uefada bile Ajax,Celtic,Manchester United,Feyenoord,Marsilya,Mönşenglahbah falan geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 7 Mayıs 2018; 16:59:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kura çekiminde bütün Türk takımlarına Beşiktaş şansı nasip etsin
  • FFP bu sene de devam ediyor diye biliyorum.
  • Tamam AS Roma ve Borussia Mönchengladbach gibi takımları yendik ama aklımızda hep böyle tur maçları kalmadı. Hatırlarsanız Young Boys maçını yenilerek evimize dönmüştü o maçtan sonra Fenerbahçe o takımın forveti Bienvenu'yü çok istemiş ve almıştı sonra Bienvenu fos çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 7 Mayıs 2018; 17:50:47 >
  • Şampiyonlar ligi gruplarında, aynı sezonda, 2 takım ile hiç mücadele ettik mi ? Ettiysek en son ne zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Şampiyonlar ligi gruplarında, aynı sezonda, 2 takım ile hiç mücadele ettik mi ? Ettiysek en son ne zaman ?
    2001/02 GS-FB,2007/08 FB-BJK benim hatırladıklarım.Ama tek katılsak daha iyiydi.İlkinde tarihin en zor grubu Fenerbahçe'ye geldi 0 çektik,Gs gruplardan çıktı diğer gruplarda sonuncu oldu elendi.O zamanlar gruptan çıkan 16 takım,4'lü 4 gruba bir daha ayrılıyordu.
    Diğerinde de Bjk 8 yedi,Fener çeyrek final oynadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UEFA Haftanın Futbolcusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Şampiyonlar ligi gruplarında, aynı sezonda, 2 takım ile hiç mücadele ettik mi ? Ettiysek en son ne zaman ?
    2000-2001 Galatasaray-Beşiktaş
    2001-2002 Fenerbahçe-Galatasaray
    2003-2004 Beşiktaş-Galatasaray
    2007-2008 Fenerbahçe-Beşiktaş
  • Sampiyon Ligi kadrosu

Ospina ayarinda kaleci, olmazsa Volkan iyi kotu gider.

Hizli ve ayaginda top tutabilen bir stoper, yine top ile hizli cikabilen ve teknigi olan bir solbek, onceligi defans olacak, Caner gibi olmayacak, oyle olacaksa Hasan Ali daha iyi, en azindan defansi cok daha saglam.

Sag kanatta sikinti yok bence.

Topal ile devam edilebilir ya da Souza kalacak, Topal gidecek, ikisi ayni anda oynamayacak

Solacik transferi ve Gomis gibi bitirici forvet transferi sart, Jansen ile olmaz, son vuruslar iyi olmali.

Orta sahada ayaginda top tutan, oyunu yonlendirebilen bir oyuncu lazim, defansa da katki verecek.

Oyuncular da elde tutulacak, eksiklikler bunlar kisa vadede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 7 Mayıs 2018; 23:52:42 >
  • Gruplara kalınması halinde defans 4lüsü ve kale değişmezse büyük hüsran yaşanır.Nabil Dirar en beğenmediğiniz isim olsa da mücadele gücüyle Aykut Kocaman 11'inde faydalı olur.Başkan kim olursa olsun Aykut Kocaman değişmeyecek diye düşünüyorum.Sol açık lazım.

XXXX-XXXXX-XXXX-XXXX-Topal-Souza-Giuliano-Dirar-XXXX-Soldado

Kuralar konusunda bizim 2 senedeki kadar şanslı olmazsınız.Biz defansif özellikleri daha az bir takımla katıldık rakiplerimizden dolayı hücum futbolu oynayabildik ve kısmen başarılı olduk.Karşımıza Bayern gelince olanlar oldu.Bence özellikle defansta isimlerde seviye atlarsanız.Aykut Kocaman futbolu Avrupada başarılı olabilir.Aykut Kocaman'ın en büyük sorunu kendinden daha zayıf rakiplere karşı çeşitli planlar üretememesi.O yüzden gruplardan önce elemeler çok zor geçecek sizin için.Gruplara kalırsanız her takıma karşı iyi direnen bir FB olur diye düşünüyorum önümüzdeki sezon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

Gruplara kalınması halinde defans 4lüsü ve kale değişmezse büyük hüsran yaşanır.Nabil Dirar en beğenmediğiniz isim olsa da mücadele gücüyle Aykut Kocaman 11'inde faydalı olur.Başkan kim olursa olsun Aykut Kocaman değişmeyecek diye düşünüyorum.Sol açık lazım.

Kuralar konusunda bizim 2 senedeki kadar şanslı olmazsınız.Biz defansif özellikleri daha az bir takımla katıldık rakiplerimizden dolayı hücum futbolu oynayabildik ve kısmen başarılı olduk.Karşımıza Bayern gelince olanlar oldu.Bence özellikle defansta isimlerde seviye atlarsanız.Aykut Kocaman futbolu Avrupada başarılı olabilir.Aykut Kocaman'ın en büyük sorunu kendinden daha zayıf rakiplere karşı çeşitli planlar üretememesi.O yüzden gruplardan önce elemeler çok zor geçecek sizin için.Gruplara kalırsanız her takıma karşı iyi direnen bir FB olur diye düşünüyorum önümüzdeki sezon.
    Topal ne ağa yetenek fakiri yemin ediyorum orta açar taca gider, ara pas atar rakip kaleye, çevre kontrölü sıfır her maç 2-3 topu yere bakarken kaptırıyor amatör topçu gibi, yaşı da ilerledikçe eski konsantrasyonu yok.

Sonuç olarak, Topal, HaK, Neus, Aatıf, Dirar bunlar UEFA'da bile oynasak bizi rezil eder ki ettiler VARDAR. Orda başka etmenler de vardı ama işin şakası bir yana bunlarla CL'ye gidersek sevinmeniz lazım sizin rekoru egale ederiz.

Cl klasmanı ise tek oyuncumuz Soldado olabilir, çok üst düzey bir tekniği var, acayip soğukkanlı. Beşiktaş gibi CL klasmanı 6-7 oyuncun yoksa bir anlamı yok.

Tek güvencem Aykut kalırsa sisemini iyice oturtur, belki maç kazanamayız ama en azından pek yenilmeyiz de diye düşünüyorum.

• Ne zaman Shakhtar'ı yendik de gruplara kalmak kolay oldu?
    Şuan ki Fenerbahçe'yi orada bulunacak takımların %80'i eler.

Eksiklerimiz var, mali durum ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Adam gibi 10 tane transfer yapilmazsa hiç katılmayalım daha iyi.Bi şekilde elemeleri geçip gruplara kalirsak madara ederler bizi.Averaj takımı oluruz.Biz de şans mı var da dandik grup gelsin.Real,Liverpool,Roma gibi bi grup gelir kesin.Nerde öyle Cluj,Braga,Kiev,Astana,Benfica,Monaco,Leipzig falan.Uefada bile Ajax,Celtic,Manchester United,Feyenoord,Marsilya,Mönşenglahbah falan geldi
    Cahile bak cahile,Real Madrid,Juventus grubundan çıkmadı mı Galatasaray.Deplasmanda Juventusla berabere kalıp içerde yendik.Tabi sen 10 yıldır maç günleri dizi izlediğin için bilemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Topal ne ağa yetenek fakiri yemin ediyorum orta açar taca gider, ara pas atar rakip kaleye, çevre kontrölü sıfır her maç 2-3 topu yere bakarken kaptırıyor amatör topçu gibi, yaşı da ilerledikçe eski konsantrasyonu yok.

Sonuç olarak, Topal, HaK, Neus, Aatıf, Dirar bunlar UEFA'da bile oynasak bizi rezil eder ki ettiler VARDAR. Orda başka etmenler de vardı ama işin şakası bir yana bunlarla CL'ye gidersek sevinmeniz lazım sizin rekoru egale ederiz.

Cl klasmanı ise tek oyuncumuz Soldado olabilir, çok üst düzey bir tekniği var, acayip soğukkanlı. Beşiktaş gibi CL klasmanı 6-7 oyuncun yoksa bir anlamı yok.

Tek güvencem Aykut kalırsa sisemini iyice oturtur, belki maç kazanamayız ama en azından pek yenilmeyiz de diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Topal konusunda haklısın ama Aykut Kocaman'ın değiştirmeyeceği 2 isim Topal-Souza transfer sezonunda kadro planlarını ona göre yapmanız lazım.

Dirar, Aykut Kocaman'ın sisteminde önemli biri bana kalırsa.Bazı oyuncular vardır gözüne bireysel olarak çok leş gelir ama aslında yaptıklarıyla faydası farklıdır.Bizde olsa döve döve gönderilirdi Dirar.Ama sizde Aykut Kocaman sistemiyle bence yararlı.Aykut Kocaman sistemindeki dişlilerinden biri.

Defans hattı değişirse bence kolay kolay teslim olmazsınız hiç bir takıma.Dediğin gibi kazanmakta çok zorlanırsınız ama yenilmezsiniz de.

Geçen sene 6 grup maçı 1 galibiyet 4 beraberlikle oynamıştık.11-12 sezonunda Trabzonun da buna benzer bir istatiği vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bence sizde gruplara kalırsanız bunlara benzer bir istatistik yapabilirsiniz.Uzun süre CL'ye gitmemiş bir takım için kolay kolay yenilmeden 3.lük ve UEL'den devam etmek bence yeterli bir başlangıç olur.Bizim için öyleydi sonrasında UEL'de penaltılarda yarı finali kaçırmıştık.Daha oturmuş kadro ile yeniden yarı final yapabilirsiniz belki belli olmaz.

Avrupa'da son yıllarda az puan toplamış olmanızdan dolayı karşınıza hep güçlü takımlar gelecek, CL'ye de 4.torbadan girersiniz muhtemelen.ilk hedefiniz gerçekçi hedefler koyup düzenli olarak iyi puan kasmak olmalı bence 2-3 sezon. Sonrasında zaten işler biraz daha kolaylaşır.

• quote:

Topal konusunda haklısın ama Aykut Kocaman'ın değiştirmeyeceği 2 isim Topal-Souza transfer sezonunda kadro planlarını ona göre yapmanız lazım.

Dirar, Aykut Kocaman'ın sisteminde önemli biri bana kalırsa.Bazı oyuncular vardır gözüne bireysel olarak çok leş gelir ama aslında yaptıklarıyla faydası farklıdır.Bizde olsa döve döve gönderilirdi Dirar.Ama sizde Aykut Kocaman sistemiyle bence yararlı.Aykut Kocaman sistemindeki dişlilerinden biri.

Defans hattı değişirse bence kolay kolay teslim olmazsınız hiç bir takıma.Dediğin gibi kazanmakta çok zorlanırsınız ama yenilmezsiniz de.

Geçen sene 6 grup maçı 1 galibiyet 4 beraberlikle oynamıştık.11-12 sezonunda Trabzonun da buna benzer bir istatiği vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bence sizde gruplara kalırsanız bunlara benzer bir istatistik yapabilirsiniz.Uzun süre CL'ye gitmemiş bir takım için kolay kolay yenilmeden 3.lük ve UEL'den devam etmek bence yeterli bir başlangıç olur.Bizim için öyleydi sonrasında UEL'de penaltılarda yarı finali kaçırmıştık.Daha oturmuş kadro ile yeniden yarı final yapabilirsiniz belki belli olmaz.

Avrupa'da son yıllarda az puan toplamış olmanızdan dolayı karşınıza hep güçlü takımlar gelecek, CL'ye de 4.torbadan girersiniz muhtemelen.ilk hedefiniz gerçekçi hedefler koyup düzenli olarak iyi puan kasmak olmalı bence 2-3 sezon. Sonrasında zaten işler biraz daha kolaylaşır.

Alıntıları Göster
    4. torbadan girmemiz muhtemel değil kesin.

Gerçekçi hedef de 3.lük ya da 0 çekmemek olmalı. Eskiden kadromuz daha iyiyken bile yaşadık bunu, gerçi artık o kadar kolay değil bu işler belli olmaz da hani kadro kalitesi bazında reziliz, 10 yıl sonra ilk defa katılan bir takım için hedef koymaktan ziyade ayağımız alışsın yeter.

Topal, Dirar konuları öyle geliyor size biliyorum, ama gerçekten katılmıyorum. Aykut da, Dick de, Vitor da, herkes denedi, herkes en son Topal&Souza'da karar kıldı çünkü bunlardan daha DİRİ adamımız yok. Ekici evet daha yetenekli, ama 60-70 dakika sonra ayakta kalamıyor, Bursaspor maçında Bursalı oyunculara kramplar girip yerlerde yatıyorlardı, bizimkiler hala 5 kişi onların ceza sahasındaydı. Aykut Kocaman bunu istiyor, öyle yorulup yatıcak adam istemiyor. Bu bağlamda 3-4 tane hem fizik olarak yerinde hem yetenekli adam transferi tercihen sağ sol kanat, sol bek kesin bu üçlü olmak üzere, ve diri ve zinde bir EKİCİ ile ben az çok 3. lüğü hedeflesek çok uçmamış oluruz diye düşünüyorum.

Tabii bunların hepsi için önce Atletico UEFA'yı alıcak.
    Sonra 2 ön elemeye düşen şansımıza ilk turda Ajax falan gelmeyecek, şöyle yunan takımı falan gelse
    2. Maça da shaktar maktar çekmesek
    Hoca da bütün sözlülere 100 verse
    Gruplarda karşımıza 1.torbadan portekiz, 2. torbadan alman, 3. torbadan avusturya takımı çıksa, avusturyayı yener portekizi zorlarız, vs vs... Hayalleeer bu saatte uzatmayayım. Konya'yı bir geçelim, en önemli maç sıradaki maçtır. (Kupa maçı bu yolda olmadığını düşünürsek)

• quote:

Gruplara kalınması halinde defans 4lüsü ve kale değişmezse büyük hüsran yaşanır.Nabil Dirar en beğenmediğiniz isim olsa da mücadele gücüyle Aykut Kocaman 11'inde faydalı olur.Başkan kim olursa olsun Aykut Kocaman değişmeyecek diye düşünüyorum.Sol açık lazım.

Dostum Aykut Kocaman’ın son 3 maçı kaldı. Dolayısıyla onu hesaba katmaya gerek yok kadro yaparken.

Konuya gelirsem ön elemeyi geçemeyiz, geçsek de madara olmasak bile belki fark falan yemeyiz ama sonuncu oluruz. Başarı isteniyorsa 4,5 tane ilk 11’e transfer şart,kesinlikle kaliteli bir merkez orta saha öncelik olmalı . Orta saha dışında her şey boş . Önce orta saha. Onun dışında kaleye adam şart aslında ama bu yıl için es geçilebilir. Kaliteli bir sol bek hayati öneme sahip, 1 tane kaliteli stoper , sağ bek de alınmalı normalde ama bu yıl yine es geçilebilir şartlardan dolayı. Bir tane kanat ve Janssen tekrardan kiralanabilirse Soldado/ Janssen yeterli olur. 4 tane transfer gerekiyor. Sağ bek ve kale de dahil edilirse 6

Volkan-Dirar(Şener)- Skrtel- Martins İndi- X / Souza- Cabaye- Valbuena- Ayew- Bamba- Janssen( soldado) şeklinde bir 11 kurulsa idare eder ama yine başarısız olur. Gıulıano kaynak olusturmak için satılabilir.

Bir de bu Bamba kim bilmiyorum ama bizimkiler istiyormuş herhalde görüşmüşler. İstatistikleri fena değil , videolardan görünen kadarıyla boş alan bulunca oynayan kafasız zenci gibi ama bonservissiz gelecek fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senertheking -- 8 Mayıs 2018; 2:31:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

4. torbadan girmemiz muhtemel değil kesin.

Gerçekçi hedef de 3.lük ya da 0 çekmemek olmalı. Eskiden kadromuz daha iyiyken bile yaşadık bunu, gerçi artık o kadar kolay değil bu işler belli olmaz da hani kadro kalitesi bazında reziliz, 10 yıl sonra ilk defa katılan bir takım için hedef koymaktan ziyade ayağımız alışsın yeter.

Topal, Dirar konuları öyle geliyor size biliyorum, ama gerçekten katılmıyorum. Aykut da, Dick de, Vitor da, herkes denedi, herkes en son Topal&Souza'da karar kıldı çünkü bunlardan daha DİRİ adamımız yok. Ekici evet daha yetenekli, ama 60-70 dakika sonra ayakta kalamıyor, Bursaspor maçında Bursalı oyunculara kramplar girip yerlerde yatıyorlardı, bizimkiler hala 5 kişi onların ceza sahasındaydı. Aykut Kocaman bunu istiyor, öyle yorulup yatıcak adam istemiyor. Bu bağlamda 3-4 tane hem fizik olarak yerinde hem yetenekli adam transferi tercihen sağ sol kanat, sol bek kesin bu üçlü olmak üzere, ve diri ve zinde bir EKİCİ ile ben az çok 3. lüğü hedeflesek çok uçmamış oluruz diye düşünüyorum.

Tabii bunların hepsi için önce Atletico UEFA'yı alıcak.
    Sonra 2 ön elemeye düşen şansımıza ilk turda Ajax falan gelmeyecek, şöyle yunan takımı falan gelse
    2. Maça da shaktar maktar çekmesek
    Hoca da bütün sözlülere 100 verse
    Gruplarda karşımıza 1.torbadan portekiz, 2. torbadan alman, 3. torbadan avusturya takımı çıksa, avusturyayı yener portekizi zorlarız, vs vs... Hayalleeer bu saatte uzatmayayım. Konya'yı bir geçelim, en önemli maç sıradaki maçtır. (Kupa maçı bu yolda olmadığını düşünürsek)

Alıntıları Göster
    atletico uefa yı alırda zor takım çekeriz yine

• quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Ne zaman Shakhtar'ı yendik de gruplara kalmak kolay oldu?
    Şuan ki Fenerbahçe'yi orada bulunacak takımların %80'i eler.

Eksiklerimiz var, mali durum ortada.
    Buna benzer bir şey yazadcaktım, mesajı gördüm, play off oynarsak gruplara kalma şansımız yüzde 20 en fazla.

Boş hayaller kurmayın, uefada alırız soluğu büyük ihtimal. Revizyon olur, transfer olur, o zaman yine değerlendiririz durumu, mevcut şartlar altında şansımız yüzde 20.
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Zaten aklı başında, doğru karar verebilen her insan bunu gözlemlemiştir ve biliyordur.
    Fenerbahçe kulübü "benim bildiklerim, benim doğrularım" doğrultusunda yönetilecek bir kulüp değildir. Kişisel gurur meselesi yapılacak bir yer hiç değildir.
    İlk bakışta kaçan şampiyonluk için gayet de haklı bir şekilde sezonun ilk yarısındaki maçlarda özellikle yapılan bireysel hatalar ve puan kayıpları gösterilebilir ancak nasıl bu bireysel hataların payı büyükse, ne yazık ki teknik dirketörün inadı, kendi bildiğinden vazgeçmeyip bazı durumlara gözlerini kapatıyor olması en az bu bireysel hatalarla kaybedilen puanlar kadar etki etmiştir takıma şampiyonluk yolunda.

Çok uzun yıllardan bu yana, şampiyon olduğumuz zamanlar da dahil, ben Fenerbahçe'nin yeni sezona süper hazır bir şekilde girdiğini hatırlamıyorum ne yazık ki.
    Takımdan gidecek oyuncular-gelen oyuncular, gelenlerin alışma süreci-kalitesi derken zaten bir bakışta ilk 10 hafta geçmiş oluyor maalesef. Sadece şuna bile bir önlem alıp ciddi ve planlı bir ilerleme kaydetse takımımız herşey çok daha farklı olur ama maalesef bu yönetim bunu 20 yıldır yapamadı, bu sene yapmasını beklemek de aşırı iyimserlik olur.

• He sen şamp ligi elemelerine katılacağını düşünüyorsun yani :))

Buraya yazıyorum.Bu takım bu sene ligi 2. bile bitiremeyecek. Konya ya takılıp 4. cü bitireceğiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.