Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi G Grubu Sıralama Tahmini Yapalım (17-18) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bu gruptan bir takım büyük çöküş yaşayacak. o takım 1-2 puan toplayıp 4. olacak. ama beşiktaş olmayacak o takım.

beşiktaş üçüncü olacak bana göre. inşallah da öyle olur.

ve tahminim porto o çöküşü yaşar.
  • 1-leipzig
    2-monaco
    3-porto
    4-bjk

malesef besiktasimiz en iyi ihtimalle 1 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayacak sampiyonlar ligini..

bu grupta,4 puandan daha fazla alamayiz
  • Herkesin dusundugu gibi grupta her takim birinci de sonuncu da olabilir. Benim tahminim besiktasin kronik 3.lugunu tekrar edecegi yonunde. Gecen sene gruptan cikamayinca ben umidimi kaybettim acikcasi.

Bir not daha eklemek gerekirse, grupta sampiyonlar ligi boyunca (yanlis hatirlamiyorsam) 8 gol atan 3 takimdan birisi ve 8 gol yiyen 3 takimdan birisi bu grupta. Cok gol olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürprizler olmazsa şuanki form durumuna göre beşiktaşın grubunun sıralaması şöyle olur :

1- Monaco

2- RB Leipzig

3- Porto

4- Beşiktaş
  • Duygusal değil teknik ve gerçekleri konuşalım.

Monaco gol olup yağar bu grupta her takıma çok rahat gol atıyorlar. Grubun favorisi Monaco. RB Leipzig çok iyi takım ama avrupa tecrübesi yok ilk kez şampiyonlar ligindeler.

Porto eski porto değil ama yinede ligde 3 te 3 le gidiyorlar ama çok formda diyemeyiz.

Beşiktaş şuan en formsuz takım görünümünde. Beşiktaş gerçekçi bir hedef ile 3. lüğü kovalamalı bu grupta.

Leipzig formda olmayan Portoyu alt edebilirse 2. liğin en büyük adayı bana göre.

Beşiktaş 3. lüğü alırken bile zorlanacaktır çünkü rakibi Porto.

1- Monaco

2- RB Leipzig

3- Porto veya (Lyon maçlarındaki coşkulu oynayan beşiktaş)

4- Beşiktaş (Şuanki formsuz beşiktaş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 2 Eylül 2017; 9:51:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATE41

Bugün burda Beşiktaşa 3.4.lük yazanlar yarın eğer işler iyi giderse 'zaten kolay gruptu' 'çıkmazsanız ayıptı' gibi dönek ifadeler kullanacaklar.
    O yüzden kaale alıp cevap vermeyin!

Kolaydı diyecekler kendi takımlarını bu grupta hayal etsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Monaco
    2-Beşiktaş
    3-Porto
    4-Leipzig
  • Gördüğüm en objektif yorum. Bravo. Galatasaray haric herkesin başarısız olmasını isteyen tiplerden değilsin. Tebrik ederim.
  • güncel maça 1 haftadan az kaldı tahmin yapacaklar buyursun
  • 1-Porto

2-Monaco

3-Leipzig

4-Bjk

• Kolay grup

Istanbulda tum maclarda favori besiktas olacak bunlarda hata yapmaz en az 7 puan alirsa

Deplesmanda 3 mactan 3 puan koparabilirse neden olmasin.

Grup gayet kolay hicbir takim liglerinin en iyisi degil.sampiyonlar liginde kimi bekliyorsunuz.

Psg dormund arsenal chelsea city vb takimlar gelseydi istanbulda da yenerlerdi

• Besiktas ilk mactan deplasmanda 3 puan aldi onceki mesajimda da belirttigim gibi evindeki tum maclarda favori olarak cikacak.9 puandan 7 sini alirsa gruptan cikar.bana gore porto deplasmani en zor maclardan biriydi.Bu saatten sonra besiktas gruptan lider cikmanin hesaplarini yapmali zira 2. Oldugunda cok guclu takimlar geliyor

• BJK leipzige yaslarsa en kötü 2.olarak çıkmayı garantiler diyorum ve köşeme çekiliyorum.

• 5 maçta 7 puan gruptan çıkarır. Monaco Leipzig ve Porto'yu kötü duruma soktuk şu an. Baya berabere kalırlar kendi aralarında. 10 puan da yeterli olur. Son iki senede ikinci olan 16 takımdan 8'i 10 puan ve altıyla gruptan çıkmış.

Tabi Şenol hoca ben lider çıkacağım derse çok farklı şeyler izleyebiliriz. Kendisi baya formda.
  • Şükür yanılmamışım. İyiki de yanılmamışım. Beşiktaş'a helal olsun.

Konudaki bazı tahminler tam anlamıyla gülünç olmuş orası ayrı.

• Sirrüs kullanıcısına yanıt
    ne dediyse tersi çıkmış şaka gibi :D :D kupon yap da tam tersini oynayıp evi arabayı basalım.
  • Bende fena ters köşe oldum çok şükür hep yanılıyım böyle olsun türk takımları avrupada.Ama kimse beklemiyordu işin doğrusu böyle bir durumu rüya gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abivos -- 27 Eylül 2017; 0:19:51 >
  • lucas10 kullanıcısına yanıt
    monaco gol olup yağıyor maç başı 0.5 gol :D :D :D bırak sen futbol falan takip etme , gerçekçi yaklaşıyormuş zıbış :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

monaco gol olup yağıyor maç başı 0.5 gol :D :D :D bırak sen futbol falan takip etme , gerçekçi yaklaşıyormuş zıbış :D :D

Yaptığın bu yorumla seviyeni belli ediyorsun zaten konuşmaya gerek yok.

Monaconun son durumuna göre yorumladım ve takımım Porto kazandığı için çok mutluyum.

Sizde 2. turda patates olacaksınız.

• Konu efsane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.