Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
12
Favori
48.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye adam gibi bir sol bek ve stoper almazsak yine leblebi gibi gol yeriz, adamlar yürüyerek bizim solu otoban yaptı, sevgili sol bekimiz Riera sağolsun
  • eboue ambarat değişikliğine gitmeli eboue kırmızı görür kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Leeandowskiiiii 1-1

Dortmund macini acin beylerrrr

O ne biçim bir pas organizasyonudur be. Marco Reus'un topuğunu es geçmemek lazım. Biz şöyle adamları bulamıyoruz

Ulan burası dortmund maçı topiği mi ? 4 hafta var az daha sabredin şu kadıköy için niye sabırsızlanıyorsunuz kuzum?
  • Taraftar yok, sahada çim yok, oyuncularda istek yok normal bir lig maçı gibi oynuyorlar drogba sakat sakat oynuyor sanırım gökhan zan sırıtmıyor kendini çok geliştirmiş sadece sneijder ve melo ekstra oynuyorlar. Umut ve hamit bütün hücüm organizasyonunu baltalıyorlar hadi umut pres yapıyor arada hamit hiçbir boka yaramıyor.

Bu arada taktik inanılmaz kötü tüm sol kanatta sadece riera var real madrid istese sol kanattan 5-0 yapar maçı kasmıyor adamlar bizim oyunculardan daha istekli oynamalarını beklerdim ama bakalım inş 2. yarı hiç olmazsa gol atarız belki taraftar da uyanır. Umut elmander, hamit amrabat değişiklikleri oyunu biraz canlandırabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

Bu mu cehennem are u kidding me?

Stardan izliyorsan sahanın kesini kısıyor star tv. İngiliz kanalından izliyorum ben taraftar desteği olabildiğince iyi.

+1 bırak hocam zaten trollüyorlar her maç olduğunda ki gibi. Sonra niye bizim bölüme geliyor bu Galatasaraylılar oluyor.

Bırak hocası.

• Gol bana da ofsayt geldi gol olduğunda, babama söyledim yok dedi. Net ofsayt bana göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

bu nasil bir oyundur ya (Madrid'den bahsediyorum) 11 kisi savunmada kontratak ile oynayan takimlardan nefret ediyorum...

maçdan sogudum resmen.. bes belli bütün maç savunmadan cikmicaklar böyle.

Adamlarin gol derdimi var kardesim , istedigi yerde oynarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eboue tehlikeli gidiyor değişmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

Drogba takimla anlasamiyor bile
    yazik adam cop olacak. zaten hep nerden geldim bu takima sifati var adanda

sizin bekir egemen ziglerler çok iyi anlaşırdı hakkaten..bi git ya aç mersin maçını izle kafayı nasıl gömmüş gelen müthiş ortaya izle..

Genel olarak bak bi simdi nerede o birlik

• quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Gol ofsayt geldi bana goruntu var mi?

Bana da öyle geldi koskoca maçta ofsayt kamerası yok mu?Belki bilerek tekrarını göstermediler.
  • bu savunmayla buraya kadar gelmemiz bile başarıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeadR1aN

Bu yazdığımla dalga geçmeyin, umutu çıkarıp sabriyi alsa orta sahada en azından orta gol şansı olur, bu defans, umuta kafa golu attırmaz AGA, çek sabriyi en azından şansa filan karambol yaratıyor çocuk boş boş gezmiyor.
    Sahi elmanderi niye oynatmıyorsunuz?

Sakatlıktan çıkalı çok yeni oldu daha maça çıkmadı. Amrabat girse tamam işte umutun yerine.
  • ilk mactada ikinci mactada realin bir sey oynamadan tur atlamasi zoruma gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: canus

quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Gol ofsayt geldi bana goruntu var mi?

Bana da öyle geldi koskoca maçta ofsayt kamerası yok mu?Belki bilerek tekrarını göstermediler.

Vermisler yukarda ofsayt gibi mobilim ama :/

• Madrid artık yüklenmiyor fırsatını bulmuşken yazmak lazım.
    Eboue ile Hamitin paslaşmalarından top orda ölüyor,o arada madrid defansı toparlanıyor
    En çok da ordan atak yiyorlar, biraz hız oraya

• bokunu yiyim umutu cikar fatih hoca. sneijder dursun zaten turu gecemicez adam en azindan 90 dk oynasin kondusyon kazansin. zaten 2.yari cikara cikara adamin moralini bozuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

Bu mu cehennem are u kidding me?

Stardan izliyorsan sahanın kesini kısıyor star tv. İngiliz kanalından izliyorum ben taraftar desteği olabildiğince iyi.

+1 bırak hocam zaten trollüyorlar her maç olduğunda ki gibi. Sonra niye bizim bölüme geliyor bu Galatasaraylılar oluyor.

Bırak hocası.

/>

• Niye bu kadar pasif oynuyoruz? Anlamıyorum gerçekten. Real madrid zaten gevşek oynuyor hiç gol vuruşu yapamıyoruz. Şut bile çekmiyor oyuncular.

•  Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013

Buna mı ofsayt diyorsunuz siz?
  • Tekrar baktim da ofsayt degil bu arada..Cok ince gol verilmesi dogal..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.