Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Ne olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    pogba iş yapar mı bilemiyorum da 2 orta saha 1 stoper gelirse psg favorilerden biri olur. upamecanoyu acayip beğendim ben her takımın ihtiyacı olan oyuncu, psgye gelse savunmada problem kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psg nin kadrosu vasat bence. Sarabia,herrera,gueye,paredes falan bence bu takımın topçuları değil. Bunlar en fazla valencia,sevilla gibi takımların as oyuncuları olur. PSG de forvet takımı taşırsa taşır yoksa zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

psg nin kadrosu vasat bence. Sarabia,herrera,gueye,paredes falan bence bu takımın topçuları değil. Bunlar en fazla valencia,sevilla gibi takımların as oyuncuları olur. PSG de forvet takımı taşırsa taşır yoksa zor.
    3u yedek zaten.Gueye, bazen gec form tutabiliyor.Bu sene buyuk maclarda bayagi iyiydi.

Bu sene bize seviye atlatacak ust duzey 2 topcu transferi lazim.Upa ve Savic/ust duzey bir pasor 6 olursa, sevinirim.

Navas,Bernat mevkilerinde top 5teler.Hucum hatti, en iyi takimiz.Verratti, dunyanin en iyi pasor/yaratici 8i.Marquinhos ve Kimpembe, ust duzey stoperler.Sag bekler idare ediyorlar.Rotasyonumuz iyi.Bizim sadece, seviye atlatacak, nokta atisi 2 transfere ihtiyacimiz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

pogba iş yapar mı bilemiyorum da 2 orta saha 1 stoper gelirse psg favorilerden biri olur. upamecanoyu acayip beğendim ben her takımın ihtiyacı olan oyuncu, psgye gelse savunmada problem kalmaz
    Ben onu Bayerne çok yakiştiriyorum. Bayernin Van Dijki olur.
  • Umarım Bayern ve PSG nin alamadıgı bir Kupa olur.
    City alır diyordum inanılmaz kızgın ve saskınım.Bayerni ve PSG den hoslanmıyorum.Bu 2 takım liglerinde bir takım onlara rakip cıksın komple o takımı alabilecek ve yine rakipsiz kalabilecek guce sahipler ondan dolayı hoslanmıyorum.
    Lyon a mı onlara elenmeyi basaran Juve ve City e mi kızmak lazım bilmiyorum.

Gonlumden gecen Nagelsman ve Leipzig in sampiyonlugu kaldı.Cok umutlu degilim ama Leipzig kupayı alırsa sevinirim.
  • Doğru artık nokta atışı 2 3 transfer yapılmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayern ve Psgye yakışır ama bana kalırsa psg daha çok ihtiyacı var

• huso kullanıcısına yanıt
    Ben de citye üzüldüm fakat psg o kadar para harcadı takıma bence bu yıl hak ediyor, en azından final oynamayı

• Final Bayern Leipzig olur iki Alman finalde karşılaşır çıktıklarında uplarim ben de

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.