Şimdi Ara

ŞAMPİYONLAR LİGİ TÜRK TAKIMLARI VE REKORLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında kura çekimi var her topicte birbirine laf sokmak yerine bu konuda tartışabiliriz

- Şampiyonlar ligi en başarılı türk takımı Galatasaray ( 2 çeyrek final ) 2000 - 2001 sezonu 2012 - 2013 sezonu

- Şampiyonlar ligi en başarısız türk takımı Fenerbahçe 2001 2002 sezonu 6 maç 0 puan

- Şampiyonlar ligi iç saha en farklı mağlubiyet - Galatasaray 0 - Chelsea 5 ( 1999 ) Galatasaray 1 - Real Madrid 6 ( 2013 )

- Şampiyonlar ligi grup aşaması en kötü averaj Bursaspor 2010 - 2011 ( eksi 14 averaj, attığı gol 2 yediği gol 16 )

- Şampiyonlar ligi dış saha en farklı mağlubiyet Liverpool 8 - Beşiktaş 0 ( 2007 )

- Şampiyonlar ligi grup aşaması en yüksek puan Fenerbahçe 2007 - 2008 sezonu 11 puan

- Şampiyonlar ligi gruplarda en az gol atan takım 1993 - 1994 sezonu Galatasaray 6 maç 1 gol

- Şampiyonlar ligi en uzun süre gol atamama rekoru 1993 - 1994 sezonu Galatasaray 536 dakika ( ilk beş maç gol atamıyor son maç moskova karşısında 2 0 yenikken 86 ıncı dakikada atıyor ilk golünü )

- Şampiyonlar ligi bir sezonda en çok puan toplayan takım 2000 - 2001 Galatasaray 21 puan

- En ilginç istatistik bu sanırım bu zamana kadar şampiyonlar ligi bir sezonda tek artı averaj 1 2007 2008 sezonunda Fenerbahçe

- en çok katılan türk takımı Galatasaray 12 kez

• Iddaa ediyorum Bursaspor sampiyon oldugunu sene bircok macta sike yapti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya atılan ilk mesaja bak şaka gibi.hayır bunu söyleyende şikeden hüküm giymiş bir klübün taraftarı...

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

konuya atılan ilk mesaja bak şaka gibi.hayır bunu söyleyende şikeden hüküm giymiş bir klübün taraftarı...

Bizim takımda zamanında yapmış inkar etmiyorumki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

Orijinalden alıntı: ax

konuya atılan ilk mesaja bak şaka gibi.hayır bunu söyleyende şikeden hüküm giymiş bir klübün taraftarı...

Bizim takımda zamanında yapmış inkar etmiyorumki

İnkar etsende bir şey değişmez zaten o iş tescillendi.En azından durumu kabul etmen iyi sayılır en azından bunu yapamayan bir sürü taraftar olduğunu düşünürsek.Yanlız hatırlatayım bu aralar aranızın iyi olduğu bir klübün taraftarları son maç için Beşiktaş diyet ödedi diyorlardı...
  • 88-89 sezonunda da yarı finalimiz var. O zamanlar adı Şampiyon Kulüpler Kupası'ydı ama işlevi aynıydı sonuçta.
  • "
    - En ilginç istatistik bu sanırım bu zamana kadar şampiyonlar ligi bir sezonda tek artı averaj 1 2007 2008 sezonunda Fenerbahçe"

2001-2002 +1, 2012-2013 +1 averaj ile bitirmişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Iddaa ediyorum Bursaspor sampiyon oldugunu sene bircok macta sike yapti.

Nihat biz seni "Bjk hakkında yaptığın inanılmaz doğru tespitler ve Bjk taraftarı ile aranızda oluşan büyük sevgi bağı nedeniyle seviyoruz."
    Bize her zaman Bjk'dan bahset, diğer önemsiz takımlar için o müthiş yorum kabiliyetini boşa harcama lütfen. Selamlar.
  • 1993-1994'te de son 8'e kaldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

"
    - En ilginç istatistik bu sanırım bu zamana kadar şampiyonlar ligi bir sezonda tek artı averaj 1 2007 2008 sezonunda Fenerbahçe"

simdi yien baktim dostum, grup maclari ve sonraki maclar olarak toplam gol averajindan bahsediyorum

2001 - 2002 de 10 gol atip 10 gol yemis GS, 2012 - 2013 te ise 14 gol atip 14 gol yemis gorunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LİVERPOOLYWNA

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditoré

"

simdi yien baktim dostum, grup maclari ve sonraki maclar olarak toplam gol averajindan bahsediyorum

2001 - 2002 de 10 gol atip 10 gol yemis GS, 2012 - 2013 te ise 14 gol atip 14 gol yemis gorunuyor

Sonraki maçlar da dahilse haklı olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

88-89 sezonunda da yarı finalimiz var. O zamanlar adı Şampiyon Kulüpler Kupası'ydı ama işlevi aynıydı sonuçta.

Bunu hangi sincap söyler diyordum bende şaşırmadım.

Türk futbol tarihinin en büyük başarısı (kulüp bazında). Söylenmesin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steven Gerrard

quote:

quote:

88-89 sezonunda da yarı finalimiz var. O zamanlar adı Şampiyon Kulüpler Kupası'ydı ama işlevi aynıydı sonuçta.

Arkadaşla atışıyoruz kötü anlamda demedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eksi manyağı yapmışlar beni

• milanın kupayi aldıgı sene yarı final oynamadık mi yahu 89 sezonu olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

milanın kupayi aldıgı sene yarı final oynamadık mi yahu 89 sezonu olması lazım

şampiyonlar ligi istatistikleri hocam bu, senin dediğin eleme usuluyle oynanan şampiyon kulüpler kupasıydı
  • Grup aşamasında en az gol ünvanına Bursaspor da ortak olmalı yanılmıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

Grup aşamasında en az gol ünvanına Bursaspor da ortak olmalı yanılmıyorsam.

2 gol atmış bursa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.