Şimdi Ara

Sampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Kuponum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Galatasaray : Cluj ,bence Handicap Cimbom alir,Cluj ligde 9 siraya kadar geriledi. 3.00
    Bate : Valencia 1x 1,75
    Lille : Bayern üst 1.90
    FC Nordsjælland - Juventus Turin Handicap Juve 2.05 korktugum tek mac
    Dortmund : Real Madrid 1X 1.70
    Rapid Wien : Leverkusen üst 1.90
    AEL Limassol FC - Fenerbahce 2 2.10
    Bor. M'gladbach - Marseille X2 1,60 veya alt

Toplam 500 Euroluk oran 5 Euroya 2500 Euro
    Oranlar Tipicodan

Hadi Bol Sanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem551 -- 22 Ekim 2012; 23:20:52 >

• marsilyaya güvenme real'in karşısına cıkıcak takım yok içerde dışarda farketmez boşuna oynama cifte, juve handi yapar gs nasıl handi yapıcak.
  • Marsilya evet Gignac sakatlanmis,o maci cikarticam ama Gladbach da cok kötü bir dönem geciriyor,bu maci kazanmasalar antrenör kesin gider.

Real Madrid alman ekipleriyle deplamsanda sadece bir galibiyeti var 22 macinda,Ronaldo oynar mi oda belli degil,hafif sakatligi varmis.Dortmunda Ilkay ve Götze mac saatinda belli olcak,city deplasmaninda gösteridler ki bu sene sampiyonlar liginde bi üst tura cikmak istediklerini.Ben güveniyorum Dortmunda,yenmeseler de kesin berabere biter.
  • Galatasaray cok cabuk gol yiyen bir takim handikap imkansiz hatta bir galatasarayli olarak Cluj'u favori olarak görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraydan bir patlama bekliyorum,bu kötü gidisatin bir sonu olmali artik,cluj da deprem havasi var,baskan ve antrenör arasi cok gerginmis(zaytung haberine göre),bu kesin takima yayilir,böyle bir takima handicap olmasin da hangi takima olsun?
  • aynen. Cluj buraya 3 puanla geliyor. 6 puanla gider. Ama bellide olmaz gs bu.

• Birader kesin demiyorum ama bana nedense Bate bu maçta patlıyacak gibime geliyor. Normal şartlarda Valencia'nın rakibi olamaz ama yaptığı süprizler korkutuyor. Ben yarın Valencia'yı denicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem551

Galatasaraydan bir patlama bekliyorum,bu kötü gidisatin bir sonu olmali artik,cluj da deprem havasi var,baskan ve antrenör arasi cok gerginmis(zaytung haberine göre),bu kesin takima yayilir,böyle bir takima handicap olmasin da hangi takima olsun?

bragayada handikapli yenecekti. Gs boyle tek kale oynamaya calirsa avrupada her zaman kaybedecektir. Artik avrupa takimlari alan savunmasi yapiyor. Gsnin 1 gol bile atamadigi takima 2 golu deplasmanda yemeden atti cluj. O 3 puanin verdigi ozguvenle oynayacaklardir.yensede handikap zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Birader kesin demiyorum ama bana nedense Bate bu maçta patlıyacak gibime geliyor. Normal şartlarda Valencia'nın rakibi olamaz ama yaptığı süprizler korkutuyor. Ben yarın Valencia'yı denicem.

bate munih macini izlemistim. Aklima ilk gelen sey fb chelsea maciydi.

• Braga macina bakarak kiyaslamamak lazim,Braga deplasman takimi,clujdan daha atak daha acik bir defans bekliyorum,onun icin biraz güveniyorum galatasaraya,kapali takima gol atmak elbete zor ama cluj braga kadar tecrübeli oldugunu düsünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Galatasaray cok cabuk gol yiyen bir takim handikap imkansiz hatta bir galatasarayli olarak Cluj'u favori olarak görüyorum.

Takip etmiyorsun demekki bu kadar da eminsin üstelik .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.