Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.436
Cevap
17
Favori
146.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milan Napoli'ye sen gelirken biz gidiyorduk dedi ismim yeter dedi vurdu geçti.

• Milan: Yeni gelmedik, geri geldik

Milan: Geçmişe dönsek, deliye dönerler

• Milan deyince aklımıza gelen kadro.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upamecano kaldığı yerden devam ediyor.

• Şampiyonlar ligi yarı final eşleşmeleri mükemmel oldu. Manchester City - Real Madrid zaten çok iyi ama Milan - Inter eşleşmesi de onun kadar keyifli olur diye düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu 

• milano derbisi clde izlenir yakışır. Kaos görüyorum kan görüyorum

• Eşleşmeler fena. 🔥

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnşallah inşallah tek temennim bu iki maçta da olayların çıkması, oyunun durması, kemik sesleri, sahaya atılan sönmeye meşaleler…Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu 

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu

• 🇮🇹Milan
    🇮🇹Inter
    &
    🇮🇹Juventus
    🇮🇹Roma
    &
    🇮🇹Fiorentina

3/3 olur mu bee!!!
    Eşşek Lazio’mda AZ’ye denen ucube takımı elendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 21 Nisan 2023; 0:37:13 >
  • Napoliyi iyi cozmuş Milan. Formsuzluk da eklendi.

Ben inter milani ucl ye yakistiramadim Benfica Napoli cok daha iyi olurdu.

Obur taraf gayet iyi City Real yakişir. Reali hiç sevmesem de Pepi olmayan saçlarini bu sene de yoldursa da gülsem 😂

• krstarica kullanıcısına yanıt

Geçen sezon Kelin kendi akılsızlığı ile inanılmaz saçmalıkla bir elenme oldu.Bu sezon aynı hata olmaz.Finale çıkacak muhtemelen ama olurda finale çıkıp bu sefer trajikomik biçimde İnter veya Milan'a elenirse işte o zaman iyi gülerim.

Ama şuan ManCity hiç olmadığı kadar kupaya yakın.

• kupa bir ve iki italyanların bu sene

büyük operasyon çekildi, 2000'li yıllarına başına dönme organizasyonu kuruldu, italyanları oyuna dahil ediyorlar

• Inter benim için büyük sürpriz oldu. Tabi bunda en büyük sebep kura şansıydı. Milan’ın ise bu çöp kadrosu ile yarı final yapması bile büyük başarıdır.

Final için gönlüm Inter’den yana. Rakip kim olursa olsun maviyi destekleyeceğim. 🫶🏼

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Inter benim için büyük sürpriz oldu. Tabi bunda en büyük sebep kura şansıydı. Milan’ın ise bu çöp kadrosu ile yarı final yapması bile büyük başarıdır.

Final için gönlüm Inter’den yana. Rakip kim olursa olsun maviyi destekleyeceğim. 🫶🏼
    Kura şansı değil, herşey ayarlı. İnter ile Milan'ın karşılaşması ihtimali bile ayarlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: josrdr

kupa bir ve iki italyanların bu sene

büyük operasyon çekildi, 2000'li yıllarına başına dönme organizasyonu kuruldu, italyanları oyuna dahil ediyorlar

Kupa 1'i İtalyanlara vermezler, İtalyanlar oyuna dahil edildi, bunda hem fikiriz, ancak bu sene kupa ya Manchester City ya da Real Madrid'in olur. İkisi de İnter'den çok güçlü, ayrıca lobileri de çok çok güçlü. Finale ayar çekmezler Kupa 1 de, gerek yok. Ama Kupa 2 bir İtalyan takımına gidebilir, orada bir ayar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 17 Mayıs 2023; 0:9:8 >
  • anlaşılan kupa mavilerden birinin olacak.. amma city amma inter.. real çok büyük tecrübe olsada yarın city eler diye düşünüyorum.

• City aldı bu sefer bence

O sene bu sene

• Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu
  • Kel alacak bu sefer kupayı ama bu sefer hak etti. Belki de en olgun dönemini yaşıyor.

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Treble yapacak gibi.

• 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.