Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.548
Cevap
17
Favori
148.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mikel Arteta'nın Arsenal kariyerine bakıyorum da eğrer Arsenal yerine 3 büyüklerden birine gelse 6. ayda "Arteta hoca değil" denilip kovulmuştu.

• 65 yaşına gelmiş her insan iş dünyasından, spor dünyasından ve siyasetten uzaklaştırılmalı. Dünyamızın ve medeniyetimizin asıl sorunu yaşlı bireylerden medet ummak. 65 yaş ve üzeri insanların her hangi bir alanda her hangi bir konuda ve her hangi bir kararda başarılı olma şansı yok. Carlo Ancelotti 65 yaşında olduğu için başarılı olma serüveni de bitti. Real Madrid'in ve diğer kulüplerinde yaşlı bireylerden kurtulmaları lazım.

Sorun Ancelotti'de değil. Sorun Ancelotti'nin yaşında. 65 yaşına gelmiş birinin kulübe katacak hiç bir şeyi olamaz. Bu günümüzde her alan için geçerli. Dünyamızında medeniyetimizinde asıl sorunu yönetimin yaşlıların elinde olması. 65 yaş boşuna belirlenmiş bir yaş değil. Bilimsel bir gerçeği var. 65 yaş ve üzerinde bireyin doğru karar alabilmesi giderek bitiyor.

Real Madrid'in yaşlı teknik direktörden kurtulması gerekiyor. Ancelotti artık, yaşlılar tarafından yönetilmeye alışık olan 3. Dünya ülkelerinde iş yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumlari yapalim

Arsenal-Psg 55-45 bence, Psg Aston Villa maçindaki gibi oynarsa Arsenal turu geçer, o neydi öyle Mc Ginn 40 metre top sürdü, adama ne yapiyorsun diyen olmadi, Arsenal savunmasi saglam, orta sahasi güçlü bir takim, Psg için Liverpooldan daha dişli olabilirler, Arsenalin en büyük artisi Arteta, Barça ekolünü iyi biliyor

Barça-İnter inter saglam takim, Yamali durdurup, orta sahada ikinci toplari alirlarsa Barçayi elerler fakat bunu yapamazlarsa Barça çok rahat eler, Bayern maçidna interin sag kanat bekin savunmada aksadigini gördüm, Bayernde Sane yoklari oynadigi için degerlendiremedi, Gnabry otoban yapti, çömez Kompany gitti Gnabryi sag beke çekti daha sonra Yüzde 55-45 Barça sag kanat bekin aksamasi yüzünden

Barella ve Bastoni, müthiş adamlar

Barçada Pedri ve Yamal kilit adamlar olur, İnterde Barella, Bastoni ve Martinez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyouKai -- 17 Nisan 2025; 22:48:18 >

• mechatengu kullanıcısına yanıt

Yes. Ben ilk zamanlarda izledim takip etmiştim. Neredeyse gönderilecekti. Felaket kötü oynatiyordu, izlerken anlamıyordum, oyuncular hucum edemiyor hep yanına sağa sola ağır tempoda pas veriyordu. Bu ne saka mı diyordum kaleye gidemiyorlardi ya yenik durumda.

Valla yönetime tebrikler adam tarzını 2 sene aldı yansitmasi epl böyle kimse öyle hemen göndermezler. Bizdeki adamlar futboldan anlamadığı için cok basit kolay sanıyor oynanmasını.

• KyouKai kullanıcısına yanıt

Haci bende yorum yapayım senin üstüne.

Arsenal psg şimdi. Bu ikiside pas oyunu oynuyor 2 hocada öyle benzer sayılır. Ama psg hucum ve bekler daha hızlı ve kaleye çabuk giden tipler. Arteda ise hücumu maçı ilmek ilmek işleyen bir tip, hem defans hem ofans da dengeli oluyorlar. Arsenal kısa pas en doğru opsiyon bulma üzerine oynuyor. Yani çok pass. Psg kadar hızlı geçiş yapamaz arsenal. Ama psg de ofans defans dengesini tutturamiyor, arsenal burda önde. Psg nin de oyun tarzı barça gibi deplasman da sıkıntı olacak cinsten.

Psg liveri elerken erken gol buldu defans sağlam tuttu. Arteta slot gibi çok defans oynanmaz ama deplasman da da. Bu eslesmenin sonucunu dembele kvara belirler aga arsenal avantajı alirsa psg elenir rövanşta o kesin.

inter barça maçı çok karışık ağır barça taraftarıyım, bu inter garip takım. Birsey oynamiyor gibi gözüküyor ama gol kısmında birsekilde atiyor. En önemlisi barcanin press gücüne nasıl karşılık verecek ilk mac barça evinde korner uzak sut dışı gol yiyeceni sanmam thuram ağır adam grass gibi martinez de öyle hızlı degil. İnter oyle barça gibi organize atak felan yapamiyor zaten.

Barça duran toplar kornerler iyi savunması lazım ve hakan gibi uzaktan sut atabilen adamları. Ofsayt taktigi interi bozabilir alışık değiller. Ama deplasmanda ofsayt taktigi yapmasa çok iyi olur. Bu bekler interde onlara top atıp forvetleri besliyor direk onları iyi savunması lazım.

Ve inter otobüs çekecek ilk mac. Kontra.

Barça da çok istiyor inter de o kesin belli oyuncuları izledim, kalite hucum press mi kazanir defans duran top mu işte futbol bu o emin değilim. Barça 2 fark ile gitmesi lazım en az deplamana gitme ihtimali çok yüksek. Yamal pedri leva raphi kilit nokta olacak Rövanş evde olaydı keşke. Şimdi inter ilk mac blok yapacak, 6 li set sert savunma hele öne geçerse iyice yatacak üstüne. Barça her tarz golden attığı için bu yıl. Tam kadro ile interi bir mucize hikayesi ile bile gecebilecegini düşünüyorum.

• Bodo Lazio'yu tokatlayarak yarı finale kaldı. 80 milyonluk ülkede milyonlarca dolar harcanıyor, takımların hepsi tokatlanıp tokatlanıp geliyor. Değeri 35-40 milyon olan, 55klık nüfusu olan şehirdeki takım yarı finale çıkıyor.

• Barça ile Loserr Arsenal Final oynar ama kim kazanır orasını kestirmek güç Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu 

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Arsenal=Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.