Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yeni sezon öncesi bir transfer daha yapacaklarını belirterek, ''Teknik direktör ve taraftarlarımızın da istediği ön libero için Diarra ve Vogel gibi iki önemli isimle görüşüyoruz'' dedi.
Radyospor'un programına katılan Canaydın, bir transfer daha yapmak için görüşmeleri sürdürdüklerini ifade ederek, ''Diarra ve Vogel gibi iki önemli isimle görüşüyoruz, ancak bunların alternatiflerini hazır tutuyoruz'' diye konuştu.
Demiş hadi bakalım Söz namustur
zaten anca adamlarla görüşüyoruz sonucta yine hüsran sezon bası gravesen-maniche simdi diarra-vogel devamlı bir sürü isim var ama nedense hiçbiri gelmio yine son dakkada adı sanı duyulmamıs bi adam alırız
Canaydın Alternatif kelimesiyle açık verdi diyosun.
diarrayı alırsak bişeyler yapabiliriz.. herkes süper bi futbolcu olduğundan bahsediyor vogel gelsede olur gelmesede.. yoksa şampiyonlar liginde zor anlar geçireceğimiz kesin
fenerin işi bizimkinden dahada zor biz belki bi karambole geçeriz diye düşünyorum ama geçsek bu seferde 0 çekmekten korkuyorum bu sene bu kadrolarla bi halt yiyemeyiz(türk takımları)
Ben Vogeli tercih ederim Diarradan daha iyi bence.!
UEFA ya gidebilirsek ne mutlu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme