Şimdi Ara

şampiyonluğunuz hayırlı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her iki takımda şampiyonluğu hakketti. klasik beşiktaş lig sonunda düşüş yaşayacağı belliydi. galatasarayın zor durumda olduğu bu dönemde fenerbahçe ligi domine edecektir. galatasaray hızlı bir şekilde toparlanmassa 2-3 şampiyonluk fark atacağınızı düşünüyorum. biz ise her sezon mücadeleci göze hoş gelen futbol dışında birşey yapamayız.

• Daha 8 mac var herkes otursun oturdugu yere.Daha cok puan kaybi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ters totem reiz

• Dün Fb'liler aynı konuyu açtı, bugün bizimkiler. Anlamıyor musunuz hala daha derenin altından çok sular akacak. 8 hafta kala şampiyon ilan etmek nedir.
  • Atem totom ben seni.

• teşekkür ederim. dediğin gibi çöküş yaşanacaktır ve o süreç başladı. bursa-sivas-akhisar maçlarının 2 sinde puan kaybı yaşayacaktır bjk. bu sene şampiyon olarak önümüzdeki 2-3 sezonu da garantileyeceğimizi düşünüyorum.
  • Bjk şampiyon olur, net.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

her iki takımda şampiyonluğu hakketti. klasik beşiktaş lig sonunda düşüş yaşayacağı belliydi. galatasarayın zor durumda olduğu bu dönemde fenerbahçe ligi domine edecektir. galatasaray hızlı bir şekilde toparlanmassa 2-3 şampiyonluk fark atacağınızı düşünüyorum. biz ise her sezon mücadeleci göze hoş gelen futbol dışında birşey yapamayız.

Sene sonunda şampiyonluk kutlamalarımızda da bunları söyleyebilecek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

her iki takımda şampiyonluğu hakketti. klasik beşiktaş lig sonunda düşüş yaşayacağı belliydi. galatasarayın zor durumda olduğu bu dönemde fenerbahçe ligi domine edecektir. galatasaray hızlı bir şekilde toparlanmassa 2-3 şampiyonluk fark atacağınızı düşünüyorum. biz ise her sezon mücadeleci göze hoş gelen futbol dışında birşey yapamayız.

Sene sonunda şampiyonluk kutlamalarınız olmayacağı için söylemez, rahat ol.

• klasik giriş gelişme sonuç işte herkesin bildiği beşiktaş sonu
  • rahat olun yav, galatasaray fenrbahceyi 3leyerek sezonu kurtaracak
  • beşiktaş klasik beşiktaşta bizdede bir aziz yıldırım gerçeği var bi gitsede kurtulsak artık
  • Beşiktaşım geçen sene Gs'ye hediye etti şampiyonluğu. Bu senede Fb'ye ikramda bulunacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Sene sonunda şampiyonluk kutlamalarınız olmayacağı için söylemez, rahat ol.

He.

• bjkliler hayırlı olsun diyor bazı fenerlilerde teşekkür ediyor.

sanki ufacık emekleri var
  • Valla onu bunu bilmem ama Kasımpaşa maçındaki takım şampiyon olacaksa bu sene kimse Avrupa kupalarına gitmesin Türkiye'den.
  • benfica gibi lanetlenendiğimizi düşünüyorum. neyse biz alıştık sonunu getirememeye. tekrardan tebrikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.