Şimdi Ara

Şampiyonluk için kupa feda edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ligde 6 Mayıs'ta Akhisar ile deplasmanda macimiz var Akhisar iyi takım e bizimde deplasman performansimiz malûm.
    Akhisar için kupa finali çok önemli final tarihi 9 Mayıs bu yüzden bizim maça yedeklerle çıkacak ve kafaları final maçında olacaktır .yani bizim için çok rahat bir maç olacak.
    Yine fener veya bjkden finale çıkan takımda o hafta puan kaybedebilir ligde
    Sonuç olarak bize yakışan tüm kupaları kazanıp böyle küçük planlarla uğraşmamak olsada bu sezon zor bir sezon ve muzemizde fazlasıyla bulunan bir kupayı şampiyonluk için bu sezon için feda etmemiz mantıklı olandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de böyle düşünüyorum. 3 sene arka arkaya aldık, en çok bizde var, en yakın rakibe 11 fark atmışız. Bir sene alamasak ölmeyiz. Ancak Akhisar kupayı alıp Avrupa Ligine doğrudan giderse ilginç olacak. Akhisar'ın cürmü ne ki grup oynayacak. Trabzon direk gitmeliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

Ben de böyle düşünüyorum. 3 sene arka arkaya aldık, en çok bizde var, en yakın rakibe 11 fark atmışız. Bir sene alamasak ölmeyiz. Ancak Akhisar kupayı alıp Avrupa Ligine doğrudan giderse ilginç olacak. Akhisar'ın cürmü ne ki grup oynayacak. Trabzon direk gitmeliydi.
    Akhisar finale kaldığı için Avrupa kupalarına doğrudan katılmayacak mi zaten?

• Sonuna kadar katılıyorum ayrıca hocada fikir sahibi oldu. Selçuk, Tolga, Eren gibi oyuncuların gerçek hallerini gördü. Özellikle Selçuktan medet umuyordu bence, hocayla çıkışa geçse bile şu performansı aşırı yetersiz. Umarım sözleşme uzatmak gibi bir hataya düşülmez, diğer oyuncular ile de hem yüklü maaşlarından kurtulup hemde bonservis parası çıkarsa muazzam iş olur.
  • Ya şampiyon olamazsan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Alıntıları Göster
    Finale kalan değil ZTK'yı kazanan takım doğrudan Avrupa'ya gidiyor.
    Akhisar kazanırsa, lig 5.si yerine katılacak 5. olan takım gidemeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 19 Nisan 2018; 19:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Alıntıları Göster
    Hayır o kural değişti, kupayı alması gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.