Bildirim
ŞAMPİYONLUK İMZASI (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sçsb
4 yildizdan vi tanesi yarim. Bu bana tanidik geliyor
Ya ne olacaktı. Sonuçta 20'den 1 eksiğiz. 4 tam yıldız seneye inşallah. -
Sonra özenti deyince saldırıyorsunuz hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom
Hayırdır birader patentini mi aldınız bir köşesi eksik yıldızın? -
Beyler 3 yıldızlı ambleme yukardan kanarya 4. yıldızı getirse daha hoş olmaz mı? -
quote:
Ulan bu kadar boş beleşlik olmaz ya.herşeyi kafanıza göre sahiplenip sonra özentishsjdjsjsjsj diyorsunuz.
Babanızın malımı yarım yıldız ? Özentilikmiş.yav he yav he he Allah aşkına gidin şuradan boş boş konuşup durmayın.4.yıldızı takacağız seneye tabikide yarım yıldız yapacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Babanın malı mı 4. yıldız hayırdır biz de 19 olduk 20'ye 1 kaldı özentiymiş Allahın trollü... -
Alıntılamayın şunu yazar yazar gider -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam
İlk baştaki benim smileyim.Ne kadar özentisin.Kullandığımı görüp her yerde kullanmaya başlamışsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Schraderbrau
Beyler 3 yıldızlı ambleme yukardan kanarya 4. yıldızı getirse daha hoş olmaz mı?
İnsan gerçekten hayret ediyor. -
Sade isteyenler benim imzamı da deneyebilir.
[center][image]https://store.donanimhaber.com/d8/b1/34/d8b134b9086a6ab3df1b5aaf43488fb7.png[/image]
[size=1][b]1959, 1961, 1964, 1965, 1968, 1970, 1974, 1975, 1978, 1983, 1985, 1989, 1996, 2001, 2004, 2005, 2007, 2011, 2014[/size][/b][/center] -
benim imza kural dışıymış . Ne alakaysa . Kesin şikayet ettiler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X