Şimdi Ara

sampiyonmanager

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Diyer E-wars Tutmucağını anladım İçin Yeni bir oyun Yapmayı Planladım Biraz Uğraştım Kayıt Olcaklar Profilini Ayarlıcam Ve Oyunda Şuanlık Takımların Hepsi Dolduktan Sonra Yeni Ligler Ayarlancaktır
    -Taktikler Sadece Bizim verdimize dayalı Deil Sizde Kendinizce Tatik Ekliyebilirsiniz
    -Oyun Betadır
    -Her Ne kadar Sade Bir Dille Kodlandıysada Bence Katılım Oldukca Zevkli bir Oyun olucak
    -%100 yüz türk yapımı %100 bana aitir ayrıca bu sefer hiçbir webmaster yardımı olmadan
    olucak
    -Üyele Özel Sayfalar
    -Özel Transferler Ve Daha Binlerce Özelik için Tıkla Yazan Yere Tıkla linke gir spor toto süper ligi tıkla takımını Şeç ve Başla
    tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimitanimiyorum -- 22 Nisan 2012; 2:44:04 >

• cebimin yönetici panelinden pc filtresini kapat sayfa açılmıyo
  • Tamm dur kardeş :D
  • @mackman oldu kardeş yapdım gir bi kayıt fln olunuyomu pcden oluyuda ordan olurmu bi bak :D
  • hala düzelmedi
  • hayır pc den giremiyom.
  • @mackman 2 dk sonra bidaha bak diyer arkadaşlar siz griebilyomusunz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SILINEBILIR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bide ayarlardan er.t.k reklamları kapat
  • çok basit bi site çok tutmaz vatandaşlık seçimi düzgün olmamış.
  • kardeş bişey sorcam site normal geliyo work+train flnmı girmiyo yoksa siteye tamamenmi girmiyo ?
  • kardeş gelişecek zmanala npatın ben bi şirketmiyim ki aynısın daha güzelini yapım tek başıma uğraşıp yapdım yani elimden bu geliyo ilerde savaş sistem eklicem fln sen ne sandın daha ynei php asp fln çalışıyom kendim evde mysql fln yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilbayir66

kardeş bişey sorcam site normal geliyo work+train flnmı girmiyo yoksa siteye tamamenmi girmiyo ?

kayıt ve giriş çalışıyo work-train ve vatandaşlık boş görünüyo.
  • çalışmaların devam ediyor mu
  • @mackman01 kardeş e-wars mobil olarak yapıyodum vazgeçtim şimdilik fotboll managerlik için yapıyorum bu sefer mobil olmucak normal olucak kardeş :) bakalım onu begenecenmi ? fotball managerlik oynarmısın yapınca mobil versiyonunuda yaparım belki sonra tutarsa . oda aynen tammamen türk yapımı olcak :)
  • Kanka onu bıraktım bi yeni yapdım bunda daha çok emek harcadım ve emek harcamaya devam edcem Ayrıca arkadaşlar 17 takımın 17 dolunca lig başlıcaktır bilginize hemen dolar sanırım :))
  • quote:

@mackman01 kardeş e-wars mobil olarak yapıyodum vazgeçtim şimdilik fotboll managerlik için yapıyorum bu sefer mobil olmucak normal olucak kardeş :) bakalım onu begenecenmi ? fotball managerlik oynarmısın yapınca mobil versiyonunuda yaparım belki sonra tutarsa . oda aynen tammamen türk yapımı olcak :)

fenerbahçeyi al dedim 404 hatası çıktı. bedava-sitem de ekstra ekleden forum eklede oyununun forumuda olsun.
  • Tamam Kardeş Sistme kayıt ettim girişden giriş yapabilsin bbende kadronu fln ayarıyorumok ?
  • Kardeş Kadron ayarlandı Taktikl ayarlmaa sistemii ve Bir Kaç İşlemi var onları Hallediyorum ok ? @mackman01 diyer arklarsizide bekleriz tammaen baana ait türk yapımı destek
  • quote:

Tamam Kardeş Sistme kayıt ettim girişden giriş yapabilsin bbende kadronu fln ayarıyorumok ?

tamam ama ilk on bir seçimi ve transferler çok önemli. bide maçları nasıl oynatacan?
  • Maçlar İçin Simalasyonumuz Var Transferde Eklencek :=)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.