< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şampuan önerisi (2. sayfa)
-
-
Tamamdır sorun değil, işe yarasın da önemli olan o. Benim saç derim de çok hassas tonlarca şampuan deneyip atmışımdır yıllarca. İçeriklerin önemli olduğunu zamanla tecrübe ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bence konazoldaki ketonkonazol işe yarıyor yoksa işe yarayacağını sanmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Clear aktif kömür
Head shoulders bunlar kepeğe iyi gelmişti
Özellikle clear aktif kömür 1 hafta kullan sonra bıraksan da dönmüyor kepek
Ama head sholders bağımlı yapıodu 3 gün kullanma kepek dönüo
Bende böyle oldu
Mentollüyü kullandım head and shoulders da 2. Kutuda yara yaptı ilk kutuda birşey yoktu ama ikinci kutuyu zar zor bitirdim
Anladım clear aktif kömür 1 hafta jullan. Muhtemelen yetrrli olur ağırsa durum bilemem tabi bende işe yaradı
Pantene - Onarıcı
Bunu beğeniyorum ben.
-
Kadın için değil mi ya o 😯😯😯
Vicky dercos yeşil şampuan hocam haftada 2-3 gün kullanıyorum egzemam için fiyatı tuzlu 600-700₺ civarında ama hakediyor 2-3 hafta kullanmayım hemen egzema azıyor bende.Gündelik şampuan olarakda keratin şampuan kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fsm0066 -- 22 Ağustos 2024; 22:41:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardeş sana tavsiyemm,eşiminde ayni sorunu vardi kepek nedeniyle kaşintidan yara oldu,cildiyeci konazol vs verip durdu ama cildiyeye gidip yazdirmak mesele,bıttım sabunu kullandi 2-3 günde geçti orjinal aktarlar da vardir al kullan her gün yika 2-3 güne birşeyin kalmaz denenmiştir tavsiyemdir başka şampuanda kullanma,kendim bioxcin kullaniyorum yillardir başka şampuan vs kullanmadim ama bioxcin bitki şampuanlari iyi gelmez şampuan değil sabun cözer senin işini yatip kalkip dua edersin..!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 22 Ağustos 2024; 22:43:53 >
Ambalajın üzerinde cinsiyet görmedim. Bir de Alman malı bir şampuan kendisi marka olarak ve Almanlar disiplinli millet olmaları nedeniyle, cilde temas edecek bir şeyi envai çeşit testten geçirir ve kullanımına zor izin verirler.
Ben eskiden hep yeşil Duru sabun ile yıkardım saçlarımı ve bu şampuanı keşfedince buna döndüm. Kişisel farklılıklar gösterir mi bilmiyorum ama Pantene Onarıcı benim saçlarıma iyi geldi.
İsteyen de "ben erkeğim" deyip, kalıp Hacı şakir kullanır saç yıkamada, ona da saygı duyarım kral.
-
Arkadaşa yağlı egzama için çinko damlası falan vermişti doltor hiç cildiyeye gittinizmi?
Bittim sabunu mu diyeceğiz aktara
Aynen
Ben 2 defa gittim ikiside konazol şampuan verdi iyiydi ama belli bi zamandan sonra fayda etmedi.Dediğinizi hiç vermediler kullanmadımda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten o doktoru çok övüyorlardı arkadaş kullanmış onda da yağlı egzama varmış çinko ve birkaç damla vermiş konazol hiç yok şimdi kullanmıyormuş hiçbir şey kepekte yok egzamada yok diyor
Neyle yıkadın en son iyi geldi mi
Görmemişim mesajını özür dilerim koydeyim internet çekmiyor en son bioblasin siyah şampuanıyla yıkadım bir konazol bir ondan yapıyorum şuan iyi gibi galiba kafama çimento geldi diye de kepek oluyor olabilir
Tamamdır hocam hayırlı olsun zaten ben de erken attım 1 2 hafta sonra atacaktım da unuturum diye attım
Yok hocam arkadaşların yazdığı şampuanı heemn almayacağım dediğim gibi elimdeki daha yeni onu bitireyim alırsam yazacağım buraya mutlaka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X