< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkoprulu -- 9 Aralık 2022; 10:58:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A53 Ana Konu (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Baya geç kaldı Kasım güncellemesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala gelmedi ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Kasım ayını unuttular demek ki yakında Aralık güncellemesi gelecek. Beraber verecekler galiba.
Bu telefonda kilit ekranında kamera tuşunu nasıl kaldırılır bilen var mı
-
güncelleme kasım ayında 18inde gelmişti bakalım bir kaç güne gelecek mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 17 Aralık 2022; 21:26:4 > -
Hala gelmedi güncelleme ya
Merhaba arkadaşlar. Tam A33 de karar kılmıştım ki A33 forumunu okuyunca pek çok kişinin aod olmayışından ve bildirimlerde ekranın yanmayışından şikatetçi olduğunu gördüm. Dedim o zmn a53 alayım. Derken epeyde a52s in daha iyi olduğunu anlatan yorumlar kafamı karıştırdı. Kafam allak bullak. Bütçe üçüne de uyar sizce hangisi? Aradaki fiyat farklarına değer mi?
-
İmkanın varsa A73 al
Surekli Oyun fln oynamiyorsaniz a53 yeterli olur gece video performansı dışında baya iyi bir telefon
Oynadığım oyunlar clash royale ve hearthstone. A53 yeter herhal bunlara
Ohoo fazlasıyla yeter hocam
Anladığım kadarıyla şarj kablosunun iki ucu da usb-c. Benim bilgisayar eski c girişi yok normal usb var. Nasıl olacak? Telefonu bilgisayara bağlayamayacak mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 20 Aralık 2022; 15:44:42 >
Type-C to USB kablo temin etmeniz gerekiyor hocam.
Baseus, Ugreen gibi markaların kablolarına bakabilirsiniz Hepsiburada, Amazon gibi mağazalarda. Orijinali çok pahalıydı diye kalmış aklımda.
Orijinal adaptörü 260 300 lira arasında örneğin.
Benim elimde Tab S6 Lite'dan kalma Type-C to USB kablosu ve Note5'ten kalma 15W hızlı şarj adaptörü vardı. A33'ü bunlarla şarj ediyorum. Kablosu kutuda duruyor olduğu gibi. Bir adaptöre de 300 lira vermeyi doğru bulmuyorum.
-
Arkadaşlar merhaba
A53 telefonuma android 13 güncellemesini yaptım.
Google play sistem güncellemesi 1 Temmuz 2022 de kaldı. Güncelle diyorum, en günceli diyor ve google sistem güncellemesini yapmıyor.
Sizlerin telefonlarda da durum böylemi
arkadaşlar merhaba.bu telefonu sipariş verdim.fakat kutu içinden şarj kafası çıkmıyormuş.orjinal şarj kafası linki verebilirmisiniz
En son en ucuz vatanda satılıyordu. Hatta kupon fln varsa trendyol üzerinden vatandan alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 23 Aralık 2022; 10:0:18 >
hocam usb çıkışlı mı yoksa typc e çıkışlı kafa mı alacağız
birde bu telefonun kamerası sonu sensör mü samsung sensör mü acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X