Şimdi Ara

Samsun atakumda türkcell çekmiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atakum52

quote:

Orijinalden alıntı: Arquitecto

quote:

burada sadece vodafone var
    türkcell avrupaya açılacağına samsun büyükşehir belediyesi sınırlarını halletsin önce.

Belli bölgelerde sorunlar olabilir ve giderilir. Burada Türkiyeye açılan bir vodafone var. Neden Turkcell gibi bir dev yurt dışında ülkemizi temsil etmesin ya da bunun size dokunan yanı nedir ? :)

Not: Söylemlerim gayet sakindir. Üzerinize alınacak birşey yoktur. Sinirlerinize hakim olunuz.

Yok ben üzerime alınmadım da avrupanın bir köşesinde türkcell varken kendi ülkemizde büyükşehir belediyesi sınırları içinde olmaması beni üzdü.
    o kadar.

milletin üzülecek derdi yok
    vay efendim turkcell cekmiyormus... tek derdin bu olsun kardes.

• Aynen sana katılıyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

quote:

türkcell avrupaya açılacağına samsun büyükşehir belediyesi sınırlarını halletsin önce.

Belli bölgelerde sorunlar olabilir ve giderilir. Burada Türkiyeye açılan bir vodafone var. Neden Turkcell gibi bir dev yurt dışında ülkemizi temsil etmesin ya da bunun size dokunan yanı nedir ? :)

Not: Söylemlerim gayet sakindir. Üzerinize alınacak birşey yoktur. Sinirlerinize hakim olunuz.

Yok ben üzerime alınmadım da avrupanın bir köşesinde türkcell varken kendi ülkemizde büyükşehir belediyesi sınırları içinde olmaması beni üzdü.
    o kadar.

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

quote:

o kadar.

• Tek derdimiz tabiki bu değil
    dertler paylaştıkça azalır
    veee biz burada veya diğer platformlarda yazacağızki çözüm üretilsin.
    laf olsun torba dolsun geyik muhabbeti olsun diye konu açmıyoruz arkadaşlar.
  • bu forumda turkcell çekmiyo yazdığın an linç edilirsin. buraya aveanın full çektiği turkcellin çekmediği bi foto koydum. millet bana resimle oynamamı yaptın dedi. bu kadar tuhaflaşabiliyolar turkcell konusunda. o yüzden fazla takılma. ben sana inanıyorum çünkü turkcellin çekmediği bir ton yer var. avea ve vodafone turkcellden bence daha iyiler. benim şahsi fikrim isteyen katılır isteyen katılmaz. ayda 1500 dakika konuşup 250 mb internet 250 her yöne sms'e 30 lira veriyorum ve her yerde sorunsuz hizmet laıyorum avea'dan. isteyen istediğini söylesin. ben turkcellden ayrılalı 1 sene oldu ve hiç eksiklğini hissetmedim. takılmamak lazım böyle şeylere. bu forouma göre avea ve vodafone hiçbir yerde çekmez. turkcell çeker hem de her yerde.
  • Turkcell farki daha ne olsun.
  • atakum ilçesine bağlı elmaçukuru ve çevre köyler birşeymi, izmir ili göbeği konak (merkez) ilçe kadriye mah. (toplam nüfus:~+500000), bilmeyenlere şöyle tarif edeyim pencereden kafayı uzatınca konak meydanını görüyorsunuz. malesef bu coğrafyada da uzun yıllardır türkcell sinyallerinden eser yok (diğer operatörler kısmen daha iyi çekiyor). yani kargadan başka kuş tanımam deyip türkcell şöyle iyi böyle iyi demeyin arkadaşlar, tükcellin çekim gücü falan hikaye, tamamen reklam stratejisi bunlar.
  • Zaten turkcellin gücü turkcellin çekim gücü masalları reklamını da kaldırdılar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

Zaten turkcellin gücü turkcellin çekim gücü masalları reklamını da kaldırdılar artık.

evet benimde dikkatimi çekti.
    5-6 aydır türkcellin çelim gücü reklamını duyamıyoruz.
    Zaten vodafonun kalitesi ve bizleri memnun eden hizmetinden sonra türkcell'e geçmemiz çok zor ama
    yine de bölgemde baz istasyonu hazır bulunsa fena olmazdı.
    Tabiki özel sektörde kimseyi hizmet yapmaya zorlayamayız.
    şirket politikası kar marjı v.s.
    sonuç olarak artık türkcellin çekim gücü değil çekimsizlik gücü ön planda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

bu forumda turkcell çekmiyo yazdığın an linç edilirsin. buraya aveanın full çektiği turkcellin çekmediği bi foto koydum. millet bana resimle oynamamı yaptın dedi. bu kadar tuhaflaşabiliyolar turkcell konusunda. o yüzden fazla takılma. ben sana inanıyorum çünkü turkcellin çekmediği bir ton yer var. avea ve vodafone turkcellden bence daha iyiler. benim şahsi fikrim isteyen katılır isteyen katılmaz. ayda 1500 dakika konuşup 250 mb internet 250 her yöne sms'e 30 lira veriyorum ve her yerde sorunsuz hizmet laıyorum avea'dan. isteyen istediğini söylesin. ben turkcellden ayrılalı 1 sene oldu ve hiç eksiklğini hissetmedim. takılmamak lazım böyle şeylere. bu forouma göre avea ve vodafone hiçbir yerde çekmez. turkcell çeker hem de her yerde.

Kim ne derse desin ben doğruları söylemek durumundayım.
    İsteyen kabul eder isteyen etmez.
    Türkcellin çekimsizlik gücü ortada.
    çekimsizlik gücünü görmek isteyenler aşağıdaki başlığa tıklayabilirler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_48576464/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48576464

• Şimdi Samsun Atakumda olmak vardı. :(((
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.