Samsun Dil Kursu Önerileri
-
-
merhaba, ben de Samsunda öğrenci iken bu konuyu çok araştırmıştım özellikle okuduğum bölüm gereği ingilizce öğrenmem şarttı. Bütün dil kurslarıyla tek tek görüşmüştüm ve arkadaşımın da tavsiyesi üzerine o zaman yeni açılmış olan World English Dil Okuluna kayıt olmuştum. Sıfırdan başlayıp B2 seviyesini bitirmiştim ve sonucunda artık anlayıp konuşabildiğimi fark ettiğimde iyi bir tercih yaptığımı gördüm. Özellikle yabancı hocalarla yapılan dinleme ve konuşma dersleri oldukça faydalı. Her öğrenciyle birebir durumunu takip edip ilgilenmeleri de çok iyi. Bir de ücretsiz kur tekrarı olması benim işime çok yaradı çünkü bir kuru 4 defa almıştım :)) öğrenene kadar sizin peşinizi hiç bırakmıyorlar ama tabi öğrencinin de çaba vermesi gerekiyor. Ben çok memnun kaldım ve bütün arkadaşlarımı da burayı tavsiye etmiştim gidenler sonuçta mutlu ayrılıyorlar :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X