Yahu adamlar bir tane organize atak yapamadı ki... Bunu defansa değil defansif ortasaha ile ortasahamıza borçluyuz. Hakan Balta'yı nasıl iyi bulabiliyorsunuz hayret. Sabri haricinde bir insan bu kadar orta açıp bir tane isabet bulamaz mı? Adama her top geldiğinde millet ayağa kalkıyordu, ben de tepki yok çünkü adamın ofansif yönü 0. Defansif yönü zaten tartışılıyor. Süper Lig'e yeni çıkmış tecrübesiz Samsun, seyirci desteğini arkasına alan Galatasaray'a karşı deplasmanda oynayıp, bir kere organize gelemiyor ve siz vasat Hakan Balta'yı iyi bulabiliyorsunuz. Ondan sonra kaliteden yakının. Bazılarını gerçekten anlayamıyorum. Hakan Balta Galatasaray'ın oyuncusu değil!
quote:
Orijinalden alıntı: gsgökhan1986
Arkadasim yazdigini okudum haklisin hakkini veryim bir kere.
Ikinci olarak bende herkez gibi transfer sezonunda bas bas bagirdim defans defans defans diye mailler attim kulübe orada da haklisin ama benim demek istedigim su Hakan servet zan sabri caglar ceyhun ve semih var bu sene yani ilk yari sonuna kadar baskasi gelmeyecek biz simdidien balta kazma servet tam kazma zan böyle baslarsak bu futbolcularin verecegi %20 katkiyi bile alamayiz, %20 diyorum cünkü kapasite bukadar fazlasini beklemek hayal olur tek care zan ve sabri ve hakan oynamayacak ama hakan yerine adam yok caglar ondan beter ibb macinda olsun diger maclarda olsun gördük, ceyhun semih kaliyor elimizde e birisi sakatlansa gine servet zan ikilisinden biri kalacak yani dün kazim cikarken yuhalayan seyirci gelecek hafta hakani serveti zani yuhalayacak ve alacagimiz %20 verim olacak %10-5
O konuda haklısın. Oyuncunun yuhalanmasını, oyuncuya ağır laflar edilmesini bende doğru bulmuyorum. Ama sahada ki kötü bir görüntü çizdiğinde bunu da açık bir şekilde dile getirebilmeliyiz. Belli sınırlar çerçevesinde eleştiri olmalı.
lutfen eski mesajlarim bulunsun. 2 yildan fazladir sabriden kurtulmanin recetesini ariyorum ama tedavisi yok. ve suna karar verdim bu adam kesinlikle torpille oynuyor. hali sahada oynasak kadroya almam. isin gucu birakip attigi toplarin pesine kos !!!!
Taraftar bütün bu olanlardan sonra takımı o kadar düşürdü ki(herkes değil), sanki bir anadolu takımına dönmüşüz gibi davranıyorlar..Bu duruma gerçekten üzülüyor insan.Nerden nereye geldik.Sanki konuşulan takım Galatasaray değil...
Şu takımda olmaması gerek adamları her galibiyet sonrasında övmeyin artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme